17 / 05 / 2024

Rönesans İnşaat Kozzy ve Optimum'la 4 AVM ödülü aldı!

Rönesans İnşaat Kozzy ve Optimum'la 4 AVM ödülü aldı!

Rönesans Gayrimenkul, Kozzy ve Optimum AVM ile Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği"nin (AMPD) düzenlediği AMPD Ödülleri 2010 töreninde ödülleri toplayan taraf oldu



Rönesans Gayrimenkul'un iştiraklerinden ve 65 mağaza ile faaliyet gösteren Kozzy AVM ve İstanbul Optimum ödül topluyor. Kozzy AVM, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği"nin (AMPD) düzenlediği AMPD Ödülleri 2010 töreninde 'Yılın En İyi AVM"si olarak seçilirken,   İstanbul Optimum Outlet ise yine aynı ödül töreninde 'Yılın En İyi Outlet'i seçildi.
Türkiye'nin en iyi AVM'sini seçerken kriterlerin gelecek trendlere ve sektöre örnek oluşturulabilecek ana kriterlere sahip olmak, tasarım, konsept, yerleşim, performans, sürdürülebilirlik ve sunum kalitesi olarak belirlendiği AMPD ödülü, AVM'ye 9 Aralık 2010'da çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle verdi.
Rönesans'ın bir diğer iştiraki İstanbul Optimum Outlet ise yine aynı gece ödülüne kavuştu. 'Yılın En İyi Outlet'i olarak belirlenen İstanbul Optimum Outlet, aldığı bu son ödülün yanı sıra Uluslarası Alışveriş Merkezleri Birliği"nin (ICSC) Prag"da düzenlenen Avrupa Konferansı"nda 'Avrupa"nın En İyi Outlet"i seçilerek Türkiye"den ödüle layık görülen tek AVM olmuştu.


Geri Dön