03 / 05 / 2024

Rose Marine Konutları'nda son daire 500 bin liraya!

Rose Marine Konutları'nda son daire 500 bin liraya!

Büyükçekmece Rose Marine 'de kalan son dairenin fiyatı 500 bin lira olarak belirledi. Proje için tamamı peşin ödeme yapıldığı durumda konut bedeli üzerinden yüzde 5 indirim yapılıyor



 2006 senesinde Büyükçekmece 'de hayata geçirilen Rose Marine 'de yer alan daireler sahiplerine hemen teslim ediliyor. Projede sadece bir konutun satışı sürüyor.

Büyükçekmece Rose Marine 'de kalan son dairenin fiyatı 500 bin lira olarak belirledi. Proje için tamamı peşin ödeme yapıldığı durumda konut bedeli üzerinden yüzde 5 indirim yapılıyor.

Gültaş İnşaat projesi olarak inşa edilen Rose Marine Konutları için yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor. Ve vadelendirme yapılıyor.

44 dönüm arsa alanı üzerinde hayat bulan Rose Marine Evleri, 5 katlı 20 blokta toplam 424 daireden meydana geliyor. Projenin sahip olduğu inşaat alanı ise 15 dönüm.

Rose Marine Evleri 'nin alanları 70 metrekare ile 425 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje alıcılarına 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri sunuluyor.

Büyükçekmece projesinin özellikleri arasında; 10 bin metrekarelik alışveriş merkezi, sinema, kuaför, güzellik salonları, hipermarket, seyir terasları, restoran ve cafeler, Marine Club, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortları, açık hava jakuzi, hidromasaj havuzları, futbol sahası, çocuk parkları, fitness salonu, sauna, Türk hamamı ile 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor.

0212 574 00 31

http://www.gultasinsaat.com/tr/rosemarine.html



Rose Marine'nin ilgili haberi için tıklayınız
İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön