29 / 04 / 2024

Rossmann Konya M1 AVM’de açılıyor!

Rossmann Konya M1 AVM’de açılıyor!

Başka marketlerde göremeyeceğiniz temizlik ürünlerinin yanı sıra organik-vegan kozmetik ürünlerinin aynı çatı altında bulundurması sebebi ile Türkiye genelinde kadınlar tarafından çok sevilen Rossmann yeni şube açılışlarına devam ediyor. 



20 ilde 100 mağazası ile doğaya saygılı, ekolojik ürünleri bir arada sunan Rossmann, kendisinin ve ailesinin sağlığına önem veren Konyalı kadınları, üstün kaliteyi uygun fiyatlarla tanıştırmak için mağazasına bekliyor.

Rossmann, 27 Nisan cuma günü Konya M1 AVM’de açılıyor. Türkiye’ye 2009 yılında yatırım yapma kararı alan Rossmann’ın halihazırda Türkiye’de 100 mağazası bulunuyor. Çeşitli şehirlerin merkezlerini hedef alarak mağazalaşma sürecine devam eden Rossmann, 1000’e yakın çalışanı ile büyümesini hızla sürdürüyor.

Tanınmış marka ve ürünlerini müşterilerine uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinen Rossmann’ın, “Rossmann Kalite Markaları” olarak tanımladığı, kendisine ait 40 markası ve bu markalara bağlı 3000’in üzerinde ürünü mevcuttur. Bu ürünler üstün kalitelerinin yanı sıra çok uygun fiyatlarıyla da tüketicinin dikkatini çekiyor. Rossmann, “Kalite Markaları” dışında Türkiye’de uluslararası, ulusal ve yerel olmak üzere 150’e yakın farklı tedarikçiden temin edilen 12.000 çeşit ürünü de mağazaların da uygun fiyatlarıyla tüketicilere sunuyor.

 


Geri Dön