22 / 07 / 2024

Rota Office iş potansiyelinde ve yatırımda mükemmel konum!

Rota Office iş potansiyelinde ve yatırımda mükemmel konum!

Firma: Mert Döküm

Proje: Rota Office

İş hayatına geleceği parlak bir ofis projesi, Rota Office. Halkalı Atakent'te yeni konut projelerinin, dev bir hastanenin ve ülkemizin en büyük tematik parkının ortasındaki muhteşem konumuyla Rota Office yükseliyor...




Mert Döküm tarafından hayata geçirilen  Rota Office  projesinde yer alan cadde dükkanlar satışa sunuldu.  Rota Office İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Halkalı Atakent’te yükseliyor.


Rota Office Halkalı'da 1+1, 2+1 ve entegre edilebilir butik ve açık ofis seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan ofislerin alan büyüklükleri  70 metrekareden 500 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.


 Rota Office iş potansiyelinde ve yatırımda mükemmel konum!


Projede her katta da otopark erişimli 4 asansör yer alıyor. Halkalı Rota Office projesinde teslimlerin 2014 yılının sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Mert Döküm projesi Rota Office'de 56 adet ticari alan, 84 adet home ofis ve 6 adet ofis mevcut. Rota Office Modern mimarisi, sosyal imkanları ve merkezi lokasyonuyla Rota Office, gelecek vaad eden prestijli bir yatırım olarak öne çıkıyor. 



Rota Office zemin ve 1. katında yer alan ve hastaneye cephe dükkanlarıyla eczane, laboratuvar, klinik, görüntüleme merkezi, muayenehane gibi medikal alanlar için iyi bir iş ve yatırım fırsatı sunuyor. Bu mağazalar ayrıca daha geniş alanda iş yapmak isteyen kuaför, çiçekçi, market, kuru temizleme, banka, restoran ve pastane gibi işletmeler için ergonomik bir yapıya sahip. 



Telefon: 0212 472 76 82

Web: www.rotaoffice.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön