06 / 05 / 2024

Royal Plus Konutları'nın yüzde 88'i satıldı!

Royal Plus Konutları'nın yüzde 88'i satıldı!

Uransan A.Ş. Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, doğru yere yapılan kaliteli ve hedef kitlesine uygun üretilen konut projelerinin satış sorunu yaşamadığını ifade etti..



Uransan A.Ş. Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, doğru yere yapılan kaliteli ve hedef kitlesine uygun üretilen konut projelerinin satış sorunu yaşamadığını ifade etti. Tüm projelerini, vaat ettiklerinden önce teslim etmelerini hatırlatan Çelik, kalite, sosyal donatı alanlan, şehrin ortasında ama kargaşadan uzak konumun Uransan'ı öne çıkardığını belirtti. 


Uran Holding'e bağlı Uransan A.Ş Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik, basanlarında, güven ve kalite kadar, "doğru müşteri hedeflemesi ve doğru konumlanmanın" önemli etken olduğunu belirtiyor. Çelik,  Ankara  için çok değerli bir adada başlattıklan Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutlan'run ardından çevreci özelliği ile öne çıkan Royal Plus Konutlan'rıı da sahiplerine belirttikleri tarihten önce teslim etmenin onurunu yaşadıklarını kaydetti. 


Sahiplerinin oturmaya başladığı Royal Plus Konutlan'run sadece Urankent adasına değil, tüm Ankara'ya örnek konut projesi olarak inşaat başlangıç aşamasından itibaren büyük ilgi gördüğünü ifade eden Çelik, şunlan söyledi: "Kızılay'a 10 kilometre ve toplu ulaşım üe 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutlan, hemen yanı başında inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en büyük AVM'lerinden birine komşu olacak. Ankapark'a yürüme mesafesindeki proje, Ak Saray'a en yakın konut projesi olmalda da değerine değer kattı. Çevreci özelliklere sahip projenin hemen önünde yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı, gerek proje içinde gerekse dışında geniş yaşam alanlarına imkan tanıyor." 


Zaman Gazetesi


Geri Dön