02 / 05 / 2024

Sabiha Gökçen Airport Oteli açıldı

Sabiha Gökçen Airport Oteli açıldı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Oteli hizmete girdi. Kara ve hava tarafından ayrı ayrı girişleri olan 4 katlı otelde 116 standart ve 12 süit oda bulunuyor



Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Oteli'ne de kavuştu. Kara ve hava tarafından ayrı ayrı girişleri olan 4 katlı İstanbul Sabiha Gökçen Airport Hotel'de 2 adet engelli olmak üzere 116 standart ve 12 süit oda bulunuyor. İki haftadır hizmet veren ISG Airport Hotel'in hava tarafında konaklama yapmak için havayolu şirketinden uçağa biniş kartlarını almış olmak ve pasaport kontrolünden geçmek gerekiyor.

Kongre turizmi
Dış hatlardan iç hatlara veya iç hatlardan dış hatlara bağlantılı uçuşlarda bu alana giriş yapılamıyor. Otelin kara tarafında oda ve kahvaltı servisi, hava tarafında ise sadece oda hizmeti sunulabiliyor. Otelin tüm odalarında kablosuz internet servisi de verilirken odalarda çelik kasa da bulunuyor. 128 oda kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük havalimanı oteli, Anadolu yakasındaki kongre turizminden de önemli bir pay almayı hedefliyor.
Gökhan Artan/Habertürk


Geri Dön