17 / 05 / 2024

Sabiha Gokcen Airport Hotel

Sabiha Gokcen Airport Hotel

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Oteli hizmete girdi. Kara ve hava tarafından ayrı ayrı girişleri olan 4 katlı otelde 116 standart ve 12 süit oda bulunuyor

Hilton'dan, Türkiye'ye iki yeni otel yatırımı!

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport 2016'da açılacak!

Hilton Worldwide, ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markası ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yeni bir otel açıyor.Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport'un gelecek yıl açılması bekleniyor.

Malaysia Airport'tan Sabiha Gökçen açıklaması!

Malaysia Airports Holdings açıklamasına göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletilmesi için kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Şirketinin (İSG) hisselerinin toplam 285 milyon euro tutarındaki yüzde 40'ının da alınması konusunu görüştü.

Sabiha Gökçen Havalimanı artık Malaysia Airport'un!

Rekabet Kurulu, Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ ile LGM Havalimanı İşletmeleri AŞ'nin tam kontrolünün Malaysia Airports Holdings Berhad tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Sabiha Gökçen'in Malezyalı şirkete devrine izin çıktı!

Rekabet Kurumu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Limak Grubu'na ait hisselerinin Malaysia Airport Holding tarafından devralınmasına izin verdi. Satış işlemiyle ilgili Rekabet Kurumunun resmi sitesinden açıklama yapıldı.

Sabiha Gökçen için sermaye artıracak!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Limak’a ait yüzde 40 hisseyi 285 milyon euroya almak için ön alım hakkı kullanan Malaysia Airport Holdings, alımı finanse etmek için bedelli sermaye artırımına gidecek.

TAV Havalimanları Holding, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortak oldu!

Kokpit.aero internet sitesinin haberine göre Limak'ın elindeki yüzde 40'lık hisseyi alan TAV, geçen yılı 18,5 milyon yolcu ile kapatan Sabiha Gökçen'i Malezyalı ortağı Malaysia Airport Holdings (MAH) ile birlikte yönetecek...

Sabiha Gökçen Havalimanı raylı sistem bağlantı ihalesi 25 Eylül'de!

Sabiha Gökçen Havalimanı raylı sistem bağlantısı inşaat ve elektro-mekanik sistemler temin, montaj ve isletmeye alma içleri yapım isi ihalesi 25 Eylül'de yapılacak ve açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na raylı sistem getiriliyor!

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın raylı sisteme bağlama işini ihaleye çıkardı. Toplam 7.4 kilometre olacak hat sözleşme imza tarihinden itibaren 3 yıl içinde tamamlanacak.

İstanbul metrosu Sabiha Gökçen'e uzanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ' na metro hattını uzatmak için düğmeye bastı.Kaynarca'dan itibaren 7.4 kilometrelik metro hattı yapılacak...

Sabiha Gökçen, raylı sisteme bağlanıyor!

Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın raylı sisteme bağlama işini ihaleye çıkardı. Toplam 7.4 kilometre olacak hat sözleşme imza tarihinden itibaren 3 yıl içinde tamamlanacak

Sabiha Gökçen Havaalanı raylı sistem ihalesi 25 Eylül'de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı İnşaat ve Elektro-Mekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri ihalesi 25 Eylül 2014 tarihinde yapılıyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı ihalesi 25 Eylül'de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı İnşaat ve Elektro-Mekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri ihalesi 25 Eylül 2014 tarihinde yapılıyor...

Sabiha Gokcen Airport Hotel Haberi

Sabiha Gokcen Airport Hotel

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Oteli'ne de kavuştu. Kara ve hava tarafından ayrı ayrı girişleri olan 4 katlı İstanbul Sabiha Gökçen Airport Hotel'de 2 adet engelli olmak üzere 116 standart ve 12 süit oda bulunuyor. İki haftadır hizmet veren ISG Airport Hotel'in hava tarafında konaklama yapmak için havayolu şirketinden uçağa biniş kartlarını almış olmak ve pasaport kontrolünden geçmek gerekiyor.

Kongre turizmi
Dış hatlardan iç hatlara veya iç hatlardan dış hatlara bağlantılı uçuşlarda bu alana giriş yapılamıyor. Otelin kara tarafında oda ve kahvaltı servisi, hava tarafında ise sadece oda hizmeti sunulabiliyor. Otelin tüm odalarında kablosuz internet servisi de verilirken odalarda çelik kasa da bulunuyor. 128 oda kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük havalimanı oteli, Anadolu yakasındaki kongre turizminden de önemli bir pay almayı hedefliyor.
Gökhan...