Ekonomi

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? sorularının yanıtları merakla aranmaktadır

Sabiha Gökçen metro hattı gündemde yer alan konulardan biridir. Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? sorularının yanıtları merakla aranmaktadır.

İşte Sabiha Gökçen metro hattına dair sorulan soruların yanıtları…

PENDİK SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI METRO HATTI AÇILDI MI?

Sabiha Gökçen metro açıldı. Yeni metro hattının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 2 Ekim Pazar günü yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış konuşmasında; "İstanbul'a kazandırdığımız yeni ulaşım projemiz Pendik Tavşantepe Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni metro hattının uzunluğu 7,4 kilometre ve 4 istasyonlu bu metro hattı Sabiha Gökçen Havalimanı'nı Pendik'e Anadolu Adliyesi'ne Kadıköy'e bağlamaktadır. Artık Sabiha Gökçen'e Pendik'ten 10 dakikada Kartal'dan 12 dakikada, Kadıköy'den 50 dakikada ulaşmak mümkün olacaktır.

Önümüzdeki birkaç ay içerisinde şu an devam eden yatırımlar da sonlandığında bu hattı İstanbul Havalimanı'na kadar uzatacağız. Bugünkü açılışta İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunu 270 kilometrenin üzerine çıkmaktayız. Halen de inşası devam eden projeler ile bu rakam 366 kilometreyi geçecektir. İstanbul'daki raylı sistem ağının yarısı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile İstanbul'a kazandırılmaktadır” dedi.

PENDİK VE SABİHA GÖKÇEN METRO HATTI DURAKLARI BELLİ OLDU MU?

Pendik Tavşantepe’den başlayıp Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ulaşan hattın 7,4 kilometre uzunluğunda olduğunu ve 4 istasyonu bulunduğunu belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamalarına göre Pendik ve Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu Kadıköy - Kartal metro hattı ile birleştirilecektir.

PENDİK VE SABİHA GÖKÇEN METRO HATTI ÖZELLİKLERİ!

Hattın işletmeye alınması ile Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 10 dakika, İstanbul Anadolu Adliyesi-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 12 dakika, Kadıköy-Fevzi Çakmak (Hastane) arası 42 dakika, Kurtköy Sanayi-Çamlıca arası 45 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı-Çamlıca arası 48 dakika, Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 50 dakika, İstanbul Havalimanı-Sabiha Gökçen Havalimanı arası 100 dakika olacaktır.

Ev devir işlemleri kaç gün sürer?

Aile destek programı ekim ödemeleri ne zaman yatacak?

Mirasçılardan biri imza vermezse satış yapılır mı?