29 / 04 / 2024

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.



The Anchorage olarak bilinen Georgian Malikanesi, ünlü mimar Mott B. Schmidt ve tasarımcı Ellen Biddle Shipman tarafından 1917 yılında tasarlanmıştı.

Ünlü ev, Westchester County'nin en büyük ve bozulmamış sahil mülkü olarak kabul ediliyor. Ülkedeki en seçkin gayrimenkullere ev sahipliği yapan Westchester County, birinci sınıf kentsel olanaklara kolay erişime sahip banliyö lüks yaşamıyla tanınıyor.

9 bin 437 metrekarelik alana sahip malikanede ise tam yedi yatak odası ve sekiz de banyo bulunuyor. Ev, suyun muhteşem manzarasını sunan uzun bir otoyolun sonunda yer alıyor. Ayrıca evin bulunduğu arazinin içinde şahsi bir plaj, duvarlarla çevrili bir havuz, müstakil büyük bir garaj ve tekne limanı ve bir de misafir kulübesi bulunuyor.

Klasik tarzda dizayn edilmiş odalarda meşe parkeler, oyma detaylı pervazlar ve Fransız tarzını yansıtan kapılar yer alıyor.

Özel kütüphane, resmi oturma odası ve yemek odalarının tümünde odunlu şömineler bulunmasının yanı sıra, bu hayalleri süsleyen evde dinlenme odası, havuz kabini ve yalnızca tek katı kullanarak yaşamak isteyenler için de birinci katta yatak odası ve özel banyosu da olan bir ek oda var.

Bu özel süitte iki banyo, iki şömine, fazlaca dolap ve geniş bir balkon yer alıyor.


Geri Dön