20 / 05 / 2024

Sadece 62 adet üretilecek! Yeni Maserati tanıtıldı…

Sadece 62 adet üretilecek! Yeni Maserati tanıtıldı…

Lüks otomobil markası Maserati pistler için tasarladığı yeni otomobili Project24'ü sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Sadece 62 adet üretilecek olan lüks otomobilde karbon seramik fren sistemi ve yarış lastiklerin yanında FIA onaylı güvenlik özellikleri de yer almakta.



YENİ ‘’GRECALE’’DE SATIŞTA
Maserati markasının diğer otomobil modelleri gibi adını bir rüzgârdan alan yeni SUV’u “Grecale” Türkiye’de satışa sundu. Büyük büyüme oranıyla Türkiye Pazarı’nın En Hızlı Büyüyen Markası olarak anılan Maserati, Orta-Sınıf Lüks SUV sınıfındaki yenisi Grecale ile 2022 yılında da Pazar performansını iki katı fazla artırmayı hedefliyor.


Temmuz ayından itibaren Türkiye yollarıyla buluşmuş olan Grecale, 530 beygirlik V6 dışında 300 ve 330 beygirlik iki hibrit motor seçeneğiyle pek çok gereksinimleri karşılayacak. Ayrıca Grecale ailesine 2023 yılında Maseratinin “ilk yüzde 100 elektrikli SUV”u “Folgore”nin katılmasıyla da ürün gamının tamamlanması bekleniyor.


Lüks otomobil pazarında en fazla kadın tüketiciye sahip İtalyan devi Maserati, buna göre Türkiye’de daha fazla kadın kullanıcıya hitap etmiş olarak farklı bir konumda olacak. Bu arada Grecale spor ve yüksek performansı seven; dinamik bir yaşam tarzına sahip olan kullanıcıların da çok tercihi olacağı düşünülüyor. Türkiye’ye 100 adetlik kota ile gelecek olan Maserati Grecale, 3.250.000 TL’lik başlangıç fiyatıyla satışa sunulmuş olacak.


Geri Dön