04 / 05 / 2024

Safe Park Konutları Ankara'da hayata geçiriliyor!

Safe Park Konutları Ankara'da hayata geçiriliyor!

Çankaya'nın Yıldız semtinde butik bir proje olarak dikkat çeken Safe Park Konutları, kaliteyi sadelikle buluşturuyor. Projeyi anlatan Safe Park Satış Müdürü Fulya Tuzlu, butik ve elit bir proje yarattıklarını belirtti...



Çankaya'nın Yıldız semtinde butik bir proje olarak dikkat çeken Safe Park Konutları, kaliteyi sadelikle buluşturuyor. Projeyi anlatan Safe Park Satış Müdürü Fulya Tuzlu, butik ve elit bir proje yarattıklarını belirtti.


¦ Firmanız hakkında bilgi verir misiniz? 

İnşaat sektörünün nabzını tutan ve çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Ankara'nın önde gelen iş adamları tarafından 2009 yılının Aralık ayında kurulan Safe Grup, güç birliğini ilke edinmiş bir sermaye şirketidir. Şirketin kurulma amacı günümüz teknolojisinin kullanıldığı sağlam, güvenilir, konforlu ve kaliteli konutları müşterilerimizle buluşturmaktır. 

"İdeal bir yaşam alanı yarattık" 

¦ Safe Park projesinin genel özellikleri neler? 

Bu projemizde sadelikle kaliteyi buluşturduk. Çankaya'nın kalan nadir bölgelerinden biri üzerinde Ege Flora Konutları yanında kurulu Safe Park Konutları, Ankara'nın en gözde semti Çankaya Merkez'de Turan Güneş Bulvarı'na beş dakikalık yürüme mesafesindeki konumuyla tartışılmaz bir değer taşımaktadır. 

Site, 8 ve 9 katlı 2 bloktan oluşuyor. 2+1, 3 + 1, 4+1 ve dubleks dairelerden oluşan konutlarımız inşaat sektörünü farklı ve eşsiz bir kaliteyle buluşturarak müşterilerine sunmaktadır. Depreme dayanıklı, 24 saat güvenlikli, yere kadar cam, yerden ısıtma, yangın ihbar sistemi, ses ve ısı izolasyonu gibi birçok detayın yer aldığı dairelerimizin her birinde bir çamaşır odası bulunmaktadır. Aidatların makul ölçülerde kalması amaçlanarak tercih edilmeyen kapalı yüzme havuzunun yerine kaliteyi yüksek standartlarda yaşatmayı amaçlayan fitness salonu, saunalar ve çocuk parkımız sosyal alanlardaki yaşamı sağlık, keyif ve eğlenceyle birleştirmektedir. Evlerin girişinde, mermer döşemelerle ev sahiplerini karşılayan ferah hol, sadeliğindeki tevazuyu malzeme seçimlerindeki cömertlikle buluşturmakta, kalite ise yaşamdaki gerçek karşılığını evlerin her metrekaresinde hissettirmektedir. 

Farklı bir çizgiyi ideal yaşamın gereksinimleriyle birleştirerek şehri yeni bir stille buluşturan Safe Park Konutları, gerçekten de ideal bir yaşam alanı yarattı. Ankara'nın merkezinde ve seçkin bir yaşam çerçevesi içinde bonkörce tasarlanan bu yaşam, kent yaşamının canlılığı ile doğanın tazeliğini aynı potada buluşturuyor. Butik ve elit bir proje yarattık. 

6 metrekarelik çamaşır odası 

¦ Daireleri nasıl planladınız? 

Tavan yüksekliği 2.80, kapı boyları ise 2.50 mobilya kapıdır. 

Buraya gelen insanların en beğendiği özelliklerden biri kapı boyları yüksek olduğu için dairelerin de daha geniş, daha ferah görünüyor olması. Camlarımız yere kadar iniyor. Kalorifer petekleri yok yerden ısıtmalı sistemde. Bütün dairelerde yaklaşık 6 metrekarelik çamaşır odaları var. Bunlar özellikle kadınlara çok cazip gelen özellikler. Giyinme odasından ebeveyn banyosuna geçiliyor. 

Yerler mermer, diğer bütün malzemelerimiz en üst kalitede. 

İşçiliğimizde çok kalitelidir. Her ince detayı titizlikle düşündük ve gerçekleştirdik. 

Yürüyüş yolu da var 

¦ Sitenin peyzaj özellikleri neler? 

Kapalı otopark, misafir otoparkı, fitness merkezi ve saunayı ev sahiplerinin kullunımına sunu- ., yoruz. Çocukların güvenle oynayabileceği bir oyun parkımız bulunuyor. 

Zaten 6 bin 500 metrekarelik bir yeşil alanı var. Yürüyüş yolu da olacak. 

Butik bir proje olduğumuz için ev sahipleri bunları dış yaşam alanınında da hissedecek. Tamamen ferah, huzurlu bir dış ortam onları bekliyor. Burada günlük hayatın stresini rahatça atıp, aileleriyle vakit geçirebilecekler. 

¦ Projenin bulunduğu bölgenin avantajları var nıı? 

Projenin bulunduğu yer, Çankaya'nın kalan son parsellerinden biri. Çankaya'nın en gözde semti. Her yere yakın olması çok büyük bir avantaj. Ulaşım anlamında da ana caddeye ve toplu taşıma araçlarına ulaşımı çok rahat. 

Yormayacak bir tasarım Bu projenin en önemli özelliği nedir? 

Butik bir proje olması insanlara çok büyük bir avantaj sağlıyor. 

^ binlerce insanın olduğu bir proje değil. Ferah, insanların rahatlıkla konforu bir şekilde yaşayabilecekleİq4 ri bir proje. Daha sakin, p, " daha sade, aydınlık ve ferah bir yaşam alanı tasarladık. İç mekanlarda da bütün renklerde soft kullanıldı. Kapılarımız, süpürgeliklerimiz hep lakedir. Yere kadar Hazırlayan: £ camlı bir iç mekan tasarımımız başak ateş var. Daireler de makul ölçülerde yapıldı ne büyük ne küçük. İnsanları yormayacak bir tasarım oluşturduk. 

"Bölge değer kazanacak" 

¦ Ödeme kolaylıkları sağlıyor musunuz? 

Dairelerimizi 6 ay sonra teslim ediyoruz. Ocak sonuna kadar peşin ödemelerde yüzde 10 indirimimiz var. 

¦ Bu projeden yatırım amaçlı da ev sahibi olunabilinir mi? 

Safe Park projemiz kesinlikle insanlara kazandıracak. 4. Etabın hemen önündeyiz. 

Bölgede 4. Etap da tamamlanıp, Vadi bitirilince bu bölge gittikçe değer kazanacak. 

Ostim'te AVM inşaatı 

¦ Firmanızın başka projeleri de var mı? 

Safe Grup'un bir diğer projesi ise Ostim'de Anadolu Bulvarı ile Bağdat Caddesi'nin kesiştiği lokasyondaki Podium AVM'dir. Toplam inşaat alanı 175 bin metrekare, kiralanabilir alan ise 70 bin metrekare olan projemiz 59 dönüm üzerine inşa edildi. Projenin çizimi dünyaca ünlü RTL Mimarlıktır. Ankara'ya yeni bir soluk kazandırmış olan farklı bir projedir. 


Başak Ateş/ Milliyet Ankara 


Geri Dön