02 / 05 / 2024

Safi Gayrimenkul Beyoğlu'nda otel inşa etmeyi planlıyor!

Safi Gayrimenkul Beyoğlu'nda otel inşa etmeyi planlıyor!

Gayrimenkul sektörüne Kartal'da adım atan Safi Gayrimenkul hedeflerine otel ve spor salonlarını ekledi. Şirket bu yıl içinde Beyoğlu civarında bir otel inşa etmeyi planlıyor. Spor salonlarının ilk halkası da Anadolu Yakası'nda açılacak.




Kartal'da iş blok halinde tek parça olarak uzanan ve dışarıdan bakıldığında yelkeni andıran Safi Espadon Rezidans'ta da inşaatların büyük bölümü tamamlandı. 


Satışların devam ettiği evlerde fiyatlar 260 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Projede 136 konut ve 11 ticari bölüm bulunuyor. Büyüklükleri 59 ile 160 metrekare arasında değişen stüdyodan 2+1 e farklı büyüklükte daire tipleri yer alıyor. 


Her daireye bir adet kapalı otopark tahsis edilen projede birleştirilebilen alanlar ile iş ortamı için ihtiyaca uygun metrekare seçimi yapılabiliyor. Ana arter üzerinde bulunan sitede sosyal donatı alanlarına da geniş yer veriliyor. 


Katı yakıt ve denizcilik sektöründe hizmet veren ve geçtiğimiz yıllarda gayrimenkul sektörüne Kartal'da adım atan Safı Gayrimenkul hedeflerine otel ve spor salonlarını ekledi. Şirket bu yıl içinde Beyoğlu civarında bir otel inşa etmeyi planlıyor. Spor salonlarının ilk halkası da Anadolu Yakası'nda açılacak. 



Bugün


Geri Dön