17 / 05 / 2024

Safı Gayrimenkul otel

Safı Gayrimenkul otel

Gayrimenkul sektörüne Kartal'da adım atan Safi Gayrimenkul hedeflerine otel ve spor salonlarını ekledi. Şirket bu yıl içinde Beyoğlu civarında bir otel inşa etmeyi planlıyor. Spor salonlarının ilk halkası da Anadolu Yakası'nda açılacak.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Saf İş Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf İş Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Safinaz Güneş tarafından kuruldu.

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hanıa Khoja ve Becher Kharssa ortaklığında kuruldu. 

Akiş GYO ile Saf GYO birleşmesine onay verildi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birleşmesi tamamlandı. Akiş GYO A.Ş ile Birleşme İşleminin Olağanüstü Genel Kurul'da onaylandı.

SAF GYO özel kurul toplantı sonucu yayınlandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada SAF GYO özel kurul toplantı sonucu yayınlandı.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, toplam yıllık sorumluluk limiti 5 milyon dolar olara yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı.

Akiş GYO ile Saf GYO birleşti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birleşmesi tamamlandı.

Saf GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO 9 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Saf GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Safı Gayrimenkul Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safı Gayrimenkul Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Amer Safı imzasıyla kuruldu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Safı Gayrimenkul otel Haberi

Safı Gayrimenkul otel


Kartal'da iş blok halinde tek parça olarak uzanan ve dışarıdan bakıldığında yelkeni andıran Safi Espadon Rezidans'ta da inşaatların büyük bölümü tamamlandı. 


Satışların devam ettiği evlerde fiyatlar 260 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Projede 136 konut ve 11 ticari bölüm bulunuyor. Büyüklükleri 59 ile 160 metrekare arasında değişen stüdyodan 2+1 e farklı büyüklükte daire tipleri yer alıyor. 


Her daireye bir adet kapalı otopark tahsis edilen projede birleştirilebilen alanlar ile iş ortamı için ihtiyaca uygun metrekare seçimi yapılabiliyor. Ana arter üzerinde bulunan sitede sosyal donatı alanlarına da geniş yer veriliyor. 


Katı yakıt ve denizcilik sektöründe hizmet veren ve geçtiğimiz yıllarda gayrimenkul sektörüne Kartal'da adım atan Safı Gayrimenkul hedeflerine otel ve spor salonlarını ekledi. Şirket bu yıl içinde Beyoğlu civarında...