29 / 04 / 2024

Sağlam GYO'da Cahit Paksoy'un yerine Atilla Kurama getirildi!

Sağlam GYO'da Cahit Paksoy'un yerine Atilla Kurama getirildi!

Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yönetim kurulu üye değişiklikleriyle ilgili açıklama yaptı. 11 Nisan 2011 tarihinde görevi bıraktığı açıklanan Cahit Paksoy'un yerine Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Mehmet Atilla Kurama seçildi



Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamaya göre; şirket merkezinde toplanan Yönetim Kurulu'nda; şirketin yönetim kurulu üyesi Cahit Paksoy'un görevinden istifasının kabulüne karar verildi. Cahit Paksoy'dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine, TTK'nın 315. maddesi hükümleri çerçevesinde kalan süreyi tamamlamak ve ilk Genel Kurul'da onaya sunulmak üzere, Ahmet Özokur'un seçilmesine karar verildi. Paksoy'un istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mehmet Atilla Kurama'nın seçilmesi kararına varıldı.

Mehmet Atilla Kurama kimdir

M.Atilla Kurama, 2005 yılında Mali Hizmetler Grubu Başkanı olmuştur. 2009 yılı Aralık ayından bu yana ise Finansal İştirakler Grubu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Aynı zamanda Yönetim Kurulu üyesidir.

Yurtdışında sırasıyla; National Commercial Bankta Ürün Geliştirme Müdürü, Swiss Bank Corp.da Kredi Risk Yönetimi Direktörü, UBS Warburgta EMEAda Credit Officer olarak görev yapmıştır. 2001de Türkiyeye dönen M.Atilla Kurama, Family Finans Kurumu A.Ş.de İcra Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulunmuştur.

Atilla Kurama, Yıldız Holding A.Ş. Murahhas Üyeliği, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. ve, Fon Finansal Kiralama A.Ş.de Yönetim Kurulu Üyeliklerinin yanı sıra grubun çeşitli şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliğini de devam ettirmektedir.

Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi ve Cardiff Business School (MBA) mezunu olan Kurama, İngilizce bilmektedir. Kurama, evli olup dört çocuk babasıdır. TÜSİAD Üyesi olan Atilla Kurama dalış, tenis, kayak ve seyahatten hoşlanmaktadır.

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön