02 / 05 / 2024

Sağlık Bakanlığı Bursa Girişim Grubu'na ihale yasağı getirdi!

Sağlık Bakanlığı Bursa Girişim Grubu'na ihale yasağı getirdi!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi



Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

İhale yasakları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Şanlıurfa Ticaret ve
Sanayi Odası’na kayıtlı RSB Kurumsal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne 2 yıl süre ile ihale yasağı getirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Aksaray’da bulunan As Nakliye Hizmetleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne 1 yıl süre ile ihalelere katılmaktan men etti.

Milli Savunma Bakanlığı, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odalar Birliği’ne kayıtlı Geosis Bg Ltd’ye 1 yıl süre ile ihale yasağı getirdi.

İçişleri Bakanlığı, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Cesim Olası’yı 1 yıl süre ile, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’nı kayıtlı YÜR-KA İnşaat Tıbbi Cihazlar Medikal İthalat İhracat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ni 1 yıl süre ile, Siirt Ticaret Odası’na kayıtlı Talat Özbey’i 1 yıl süre ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nı kayıtlı Sınırlı Sorumlu 2 Nolu Suşehri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni 1 yıl süre ile ihalelere katılmaktan men etti.

Sağlık Bakanlığı (Strateji Geliştirme Başkanlığı), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Bursa Girişim Grubu Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’ne 1 yıl süre ile,  Ankara  Ticaret Odası’na kayıtlı Ersoy Gaz Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne 1 yıl süre ile, Körfez Ticaret Odası’na kayıtlı Güncü Temizlik Hayvancılık Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne 6 ay süre ile, İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı Vizyon Medikal Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Malzeme İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi’ne 6 ay süre ile, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Deniz Cerrahi Medikal Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne 6 ay süre ile ihale yasağı getirdi.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, İzmir’de ikamet eden Engin Subaşı’ya 6 ay süre ile, Adapazarı Kahveciler Esnaf Odası’na kayıtlı Mete Desdicioğlu’na 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Ayhan Akış’a 6 ay süre ile, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Atila Ağırbaş-Ağırbaş Ticaret İnşaat’a 1 yıl süre ile, İzmir’de ikamet eden Ece Emre Ovalı’ya 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Şahin Tunç’a 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Cemal Başusta’ya 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Mehmet Fuat Binici’ye 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Nafiz Palavuz’a 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Hıdır Güneş’e 6 ay süre ile, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Selçuk Madencilik İnşaat Turizm Müteahhitlik San.ve Tic. Ltd.Şti’ne 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Hasan Tahsin Öztürk’e 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden İrfan Avcı’ya 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Süleyman Özdemir’e 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Ayşe Bellisiz’e 6 ay süre ile, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı Salim Taşlıyol-Taşlıyol İnşaat’a 1 yıl süre ile, İzmir’de ikamet eden Kemal Atalardan’a 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden İrfan Avcı’ya 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Maksut Kahyalar’a 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Cenk Uysal’a 6 ay süre ile, İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı Gülbey İnşaat Gıda Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne 1 yıl süre ile, İstanbul’da ikamet eden Süleyman Yaprak’a 9 ay süre ile, İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı Vip Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Tic. Ltd. Şti’ne 9 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Sebahattin Yesmesliler’e 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Mustafa İşeri’ye 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Saffet Ümit’e 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Cemallettin Akpınar’a 6 ay süre ile, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Özkayalar Petrol ve Petrol Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti’ne 6 ay süre ile, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Hasatlı Ekmek Gıda Unlu Mamuller Nak. İnş. Taah. İşleri Hayvancılık İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti’ne 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Ümmü Donat’a 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Erdem Özkahraman’a 6 ay süre ile,  İzmir’de ikamet eden Bedrettin Akay’a 6 ay süre ile,  İzmir  Ticaret Odası’na kayıtlı Bintem Taşımacılık Gıda Turizm İnş. Tem. Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti’ne 1 yıl süre ile, İzmir’de ikamet eden Özcan Turnalı’ya 6 ay süre ile, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı Yıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne 6 ay süre ile, İzmir’de ikamet eden Mustafa İşeri’ye 6 ay süre ile ihale yasağı getirdi.

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü de bazı firma ve kişilere çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

AA


Geri Dön