09 / 05 / 2024

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularını yapan adaylar kura çekim tarihi için araştırmalara devam ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimine dair detaylar!



2023 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura tarihi netlik kazandı. Taşra teşkilatındaki hizmet birimlerinde işe başlayacak olan 10 bin 900 işçi alımı için İŞKUR üzerinden 22 Mart ile 27 Mart 2023 tarihleri arasında başvurular gerçekleşti. Sıra şimdi de Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimine geldi. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz şeklindeki kadrolar için yapılmakta olan sürekli işçi alımı için kura sonuçları, asıl ve yedek adayları için listeler, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://yhgm.saglik.gov.tr web adresinde ilan ediliyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURASI NE ZAMAN 2023?

10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi 25 ile 26 Nisan 2023 olarak duyuruldu. Bu söz konusu kuralar Ankara'da noter huzurunda sabah 09:00’da çekilmeye başlayacak ve saat 18:00’de sona bulacaktır.

İlan edilen kadrolara noter kurasının sonucunda asıl aday olarak atanmaya hak kazananların atamaya belirlenen belgeleri kontrol edilecektir. Atama için belirlenen şartlara sahip olmayan vatandaşlar ile yanlış, yanıltıcı ya da yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Atamaları yapılsa bile atama işlemleri feshedilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adaylar göreve başlamayacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2023?

Sağlık Bakanlığınca önceden yapılan işçi alım zamanında kura çekiminin sonuçları, kura tarihinin akşam saatlerinde duyurulmuştu. Önceki kura çekimleri göz önüne alındığı zaman 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi sonuçlarının 25 ile 26 Nisan tarihlerinde açıklanması bekleniyor.

Kura sonuçları http://yhgm.saglik.gov.tr/ internet adresinden adayların bilgisine sunulacak.


Geri Dön