06 / 05 / 2024

Şahane Cuma indirimine Bakanlık ayarı! Mağduriyete karşı dikkat

Şahane Cuma indirimine Bakanlık ayarı! Mağduriyete karşı dikkat

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği Kasım ayı indirimleri için geri sayım sürüyor. Ancak Efsane Cuma indirimleri öncesi Ticaret Bakanlığı ‘şahane’ ve ‘efsane’ gibi adlarla düzenlenen indirim kampanyalarına ilişkin vatandaşlara uyarı yapıldı.



Kasım ayına girilmesiyle birçok marka büyük indirime gidecek. Bu yıl 25 Kasım’da başlayacak olan Black Friday, ABD'nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde ve Türkiye’de de uygulanıyor. Türkiye’de ‘Efsane Cuma’, ‘Muhteşem Cuma’ gibi isimlerle anılan indirim günleri için birçok firma bu güne özel indirimlerle satışlarını artırmayı hedeflerken, tüketiciler ise indirimli alışveriş fırsatından yararlanıyor.

Ancak her sene olduğu gibi bu sene de ‘indirim’ adı altında fırsatçıların harekete geçmesi beklenmekte. Bu kapsamda indirim günleri öncesi Ticaret Bakanlığı’ndan konuya ilişkin açıklama yapıldı. Bakanlık, internet alışverişlerinde malın veya hizmetin özellikleri, fiyatı gibi unsurların karşılaştırılması, satıcı ve sağlayıcı hakkındaki şikâyetlerin incelenmesi uyarısı geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön