29 / 04 / 2024

Şahinbey Sanayi Sitesi yıl sonunda tamamlanıyor!

Şahinbey Sanayi Sitesi yıl sonunda tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından başta eski garajlar bölgesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının taşınacağı ve modern çalışma alanlarının olacağı Şahinbey Sanayi Sitesi yapımı yıl sonunda sona eriyor...




Şahinbey Belediyesi tarafından başta eski garajlar bölgesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının taşınacağı ve modern çalışma alanlarının olacağı Şahinbey Sanayi Sitesi yapımı yılsonunda tamamlanacak.
Şahinbey Sanayi Sitesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eski garajlar bölgesindeki oto tamirci esnafını yılsonu itibariyle tamamen yeni yerlerine taşıyacaklarını söyledi.
Başkan tahmazoğlu, "Böylelikle esnafımız daha rahat, geniş ve modern işyerlerin de çalışma imkanı bulacak. 945 işyerinin olduğu Şahinbey Sanayi Sitemiz için esnafımızdan ön kayıt aldıktan sonra talepleri dikkate aldık ve esnafımızın isteği büyüklükte işyerleri yapıyoruz. Bu nedenle burada işyeri sayımız bini geçmiş durumda. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yılsonunda sanayi sitemizi tamamlayarak, eski garajlar başta olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafımızı buraya taşımış olacağız.
Böylelikle hem esnafımız daha rahat, geniş ve modern işyerlerin de çalışma imkanı bulacak. Hem de orada oturan vatandaşlarımız rahat edecek" dedi.
Eski garajlardaki tamirci esnafını yeni yapılan sanayi sitesine taşıdıktan sonra bu bölgede kentsel dönüşüm yapılacağını vurgulayan Başkan Tahmazoğlu, "Şehir merkezinde bulunan ve trafik yoğunluğunu arttıran tamirci esnafımızı hem şehir dışında olan hem de merkeze uzak olmayan bir noktada yapılan Şahinbey Sanayi sitemize taşıyacağız. Daha sonra eski garajlar bölgesinde kentsel dönüşüm yaparak, yeni modern konutlar ve işyerleri inşa edeceğiz. Böylelikle hem esnafımıza rahat ve modern çalışma alanları açmış olacağız, hem de eski garajlar bölgesini yeniden şekillendireceğiz" ifadelerini kullandı.


Adana İlk Haber

Geri Dön