15 / 05 / 2024

şahinbey sanayi

şahinbey sanayi

Şahinbey Belediyesi tarafından başta eski garajlar bölgesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının taşınacağı ve modern çalışma alanlarının olacağı Şahinbey Sanayi Sitesi yapımı yıl sonunda sona eriyor...

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Çobanoğlu Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamza Çoban tarafından 500 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Zeren Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeren Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yapıcı ve Serkan Boynukalın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Özsa Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sayit Usta ve Özer Sütcü ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Yiğiter tarafından 200 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Efes Sokak'ta kuruldu.

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi'ne taşınmalar tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Oto Sanayi Sitesi bütün esnafın taşınmasıyla faal olarak çalışmaya başladı.

Şahinbey Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve kentin 20 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan Oto Sanayi Sitesi hizmete girdi. Bin 16 işyerinin hizmet verdiği sitenin eski yeri ise yol, park ve konut yapılacak.

Şahinbey sosyal tesisinde sona gelindi!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve şu ana kadar 900 esnafın taşındığı Şahinbey Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden sosyal tesistede sona gelindi.

Şahinbey Sanayi Sitesi’ne Sosyal Tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve şu ana kadar 900 esnafın taşındığı Şahinbey Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden sosyal tesiste sona gelindi. İşte projeyle ilgili ayrıntılar...

Şahinbey Sanayi Sitesi'ne 845 esnaf taşındı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Sanayi Sitesine taşınan esnafı ziyaret ederken, şehir içindeki esnafın yüzde 90'nının taşınma işlemini tamamladığını dile getirdi.

Şahinbey Eski Garajlar bölgesinde yıkımlar başladı!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Eski Garajlar olarak bilinen ve oto tamirci esnafının yoğun olarak bulunduğu bölgeyi kamulaştırarak yıkmak için Şahinbey Sanayi Sitesi’ni kurarak esnafa buradan işyeri verdi.

Şahinbey'de ilk kazma vuruldu!

Şahinbey Sanayi Sitesi'nden yeni işyeri alan ve Eski Garajlar da ki işyeri yıkılan Arif Oğuz kendi iş yerinin yıkılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

şahinbey sanayi Haberi

şahinbey sanayi

Şahinbey Belediyesi tarafından başta eski garajlar bölgesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının taşınacağı ve modern çalışma alanlarının olacağı Şahinbey Sanayi Sitesi yapımı yılsonunda tamamlanacak.
Şahinbey Sanayi Sitesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eski garajlar bölgesindeki oto tamirci esnafını yılsonu itibariyle tamamen yeni yerlerine taşıyacaklarını söyledi.
Başkan tahmazoğlu, "Böylelikle esnafımız daha rahat, geniş ve modern işyerlerin de çalışma imkanı bulacak. 945 işyerinin olduğu Şahinbey Sanayi Sitemiz için esnafımızdan ön kayıt aldıktan sonra talepleri dikkate aldık ve esnafımızın isteği büyüklükte işyerleri yapıyoruz. Bu nedenle burada işyeri sayımız bini geçmiş durumda. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yılsonunda sanayi sitemizi tamamlayarak, eski garajlar başta olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafımızı buraya taşımış olacağız.
Böylelikle...