23 / 07 / 2024

Şahinerol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinerol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinerol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Şahin, Veysi Erol tarafından 200 bin liralık sermaye ile 8 Nisan Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Handegül Sokak'ta kuruldu.




Şahinerol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Şahin, Veysi Erol tarafından 200 bin liralık sermaye ile 8 Nisan kuruldu.


Şahinerol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut işyeri ,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde    kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak  ve müstakil konut ,iş hanları ,fabrikalar ,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik              tesisler ,tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde ,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma ,eksiltme ,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü      küçük ve büyük yapıları her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 4-Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak,yaptırmak ve   bunları satmak ,kiraya vermek .  5-Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri ile ilgili tesisleri yapmak ,satmak,kiraya vermek ,işletmek devir almak ve devretmek. 6-Her türlü dekorasyonla ilgili olarak  spor salonlarının  saha çizimi ,her tür bina ve işyerlerinin boya,parke ve cam cila ,duvar kağıdı her tür halı asma tavan kartonpiyer fayans  -kalebodur,      su ve elektrik tesisatı ,çatı imalat ve tadilat işlerini yapmak. 7-işyeri dışında mallarının ticaretini yapmak üzere nakil vasıtaları satın almak ,satmak servis ağları kurmak ,işletmek bu amaçla nakil vasıtası kiralamak ve kiraya vermek . 8-Yurt içinde ve dışında her türlü arsa arazi bina daire villa işyerleri ve tesis alım  satımı kiralama ve kiraya verme emlak ve gayrimenkul alınıp satılması emlak alana ve satana aracılık etmek       bunlar üzerinde kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis etmek ve ettirmek . 9-Şirket konusu ile ilgili gerek resmi kurumlara gerekse özel şahıslara açılmış ihalelere katılmak amacıyla teminat vermek verilmiş teminatları geri almak. 10-Şirket amaç ve konusuna giren işleri kendi yapabileceği gibi taşeron firmalara da yaptırabilir. 11-Şirket konusu ile ilgili her türlü araştırma ve geliştirmeleri yapabilir .Projeler hazırlayabilir. hazırlatabilir .bu işleri yapmak üzere yurt içinde ve yurt dışında büro ,atölye fabrika ve irtibat           büroları açabilir ,kiralayabilir,kiraya verebilir, bu iş yerinde yerli ve yabancı firmalarla işbirliğinde bulunabilir. Buralarda yabancı işçi çalıştırması gerektiğinde ilgili kamu kurumundan izin         alınacaktır. 12-Şirket dokuma örme işleme giyim ve konfeksiyon sanayi alanında pamuk yün ipek jüt keten kendir veya başkaca doğal ve sentetik ipliklerden veya bu ipliklerle dokunmuş örülmüş                işlenmiş kumaşlardan giyim ve konfeksiyon eşyası imal edebilir sözü edilen ürünlerin toptan ve perakende iç ticaretini yapabilir. 13-Tekstil ve deri konfeksiyon imalatı ile ilgili her türlü makinalarının alım satımı.   14-Her türlü kumaş astar iplik ve terzi levazımatı alım satımı.



Geri Dön