28 / 04 / 2024

Sakarya Adapark hizmete açıldı!

Sakarya Adapark hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi Temalı Park projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şeker Mahallesi’nde hayata geçirilen Adapark hizmete açıldı.




Adapazarı Belediyesi’nin 2012 yılında başlattığı Temalı Park projesinin yedincisi Şeker Mahallesi’nde yapılarak hizmete açıldı. Açılışa Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Milletvekilleri Şaban Dişli ve Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı  Süleyman Dişli, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, Hendek eski Belediye Başkanı Ali İnci, televizyon ekranlarının sevilen Hocası Cevat Akşit, Adapazarıspor Kulüp Başkanı İbrahim Aygün, daire müdürleri, çok sayıda mahalle muhtarı ve mahalle halkı katıldı.

KALİTELİ HİZMET İÇİN

Adapark’ın açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, daha önce 6 mahallede yaptıkları Temalı Parkların yedincisini Şeker Mahalle’de hizmete açtıklarını belirterek, “Yapmış olduğumuz parkların en küçüğünün maliyeti 264 bin,  en büyüğünün maliyeti 500 bin TL’dir. Tüm bu temalı parklarımızın dışında geçen yıl 91 adet çocuk parkı yaptık.Diğer mahallerimizin de park talepleri var. Onları da elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışacağız. Her mahalleye en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.




Adapazarı Belediyesi



Geri Dön