19 / 05 / 2024

sakarya tema parklar

sakarya tema parklar

Adapazarı Belediyesi Temalı Park projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şeker Mahallesi’nde hayata geçirilen Adapark hizmete açıldı.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Ankapark Köprüsü hızla yükseliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olacak Ankapark 'tan, Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlayacak köprünün çalışmaları hızla devam ediyor.

Ankapark'ın önüne köprü geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit köprüsü yapıyor.

Sakarya Karasu'da parklar yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, Karasu genelinde bulunan ve zamanla bozulup deforme olan çocuk parkı oyun gruplarını yeniliyor.

Ankapark'ta çalışmalar hızlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen dünyanın en büyük tema parklarından Ankapark’ın baharla birlikte hızlanan çalışmalarla, eğlence ve adrenalin dolu oyuncaklar teker teker bitiriliyor.

Esenler Çocuk Sokağı Expo 2016'da!

EXPO 2016'da görselleri ve maketleriyle sergilenecek projeler arasında ekolojik binalar, dikey bahçeler, eko parklar, tema parklar, kentsel tasarım projeleri ile çocuklara yönelik çeşitli projeler yer alacak.

Anka Park Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye aday!

Ankara'ya 100.000 metrekare kapalı alan, 1.100.000 metrekare açık alan olmak üzere toplamda 1.200.000 metrekare ile dünyanın en büyük tema parklarından biri inşa ediliyor.

ViaSea Park Tuzla Marina'da açılıyor!

ViaSea adı verilen park, her yaştan ziyaretçisine deneyimlenmemiş bir eğlence yaşatmaya hazırlanıyor. Dünyanın her yerinde yılda milyonlarca ziyaretçi ağırlayan tema parkların son durağı İstanbul Tuzla olacak.

Arifiye'de parklar yapılıyor!

Sakarya Arifiye'de parklar yapılıyor. Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ocak ayında güneşin yüzünü gösterdiği güzel günleri fırsat bilerek çalışmalarını da biraz hızandırdı.

Sakarya Meydan Savaşı alanı Milli Park oluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü gelecek nesillere, Sakarya Meydan Muharebesini en iyi şekilde aktarmak suretiyle muharebenin cereyan ettiği sahayı tanıtma maksatlı milli park tesis ediyor.

AVM’lerin oyun bahçeleri ilgi görüyor!

Çocuklar artık sokakta oyun oynamıyor. Büyükşehirlerdeki yeşil alanlar da yetersiz olduğu için günümüz çocukları milyon dolarlık yatırımların yapıldığı alışveriş merkezlerinin tema parklarında oynuyor...

sakarya tema parklar Haberi

sakarya tema parklar


Adapazarı Belediyesi’nin 2012 yılında başlattığı Temalı Park projesinin yedincisi Şeker Mahallesi’nde yapılarak hizmete açıldı. Açılışa Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Milletvekilleri Şaban Dişli ve Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı  Süleyman Dişli, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, Hendek eski Belediye Başkanı Ali İnci, televizyon ekranlarının sevilen Hocası Cevat Akşit, Adapazarıspor Kulüp Başkanı İbrahim Aygün, daire müdürleri, çok sayıda mahalle muhtarı ve mahalle halkı katıldı.

KALİTELİ HİZMET İÇİN

Adapark’ın açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, daha önce 6 mahallede yaptıkları Temalı Parkların yedincisini Şeker Mahalle’de hizmete açtıklarını belirterek, “Yapmış olduğumuz parkların en küçüğünün maliyeti 264 bin,  en büyüğünün maliyeti 500 bin TL’dir....