05 / 05 / 2024

Sakarya Akyazı Spor Tesisi Projesi son aşamada!

Sakarya Akyazı Spor Tesisi Projesi son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.



SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’in de yer aldığı ziyarette projede gelinen son nokta ile ilgili görevlilerden bilgiler alan Toçoğlu, sentetik sahada zemin döşeme işlemlerinin sonlandığını açıkladı.

Projede çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, “Akyazı Devlet Hastanesi’nin yanındaki 22 dönümlük alanda yükselen proje çalışmalarımızda büyük bir ilerleme kat ettik. Geldiğimiz noktada sentetik sahada zemin döşeme çalışmaları sonlandı. Işıklandırma, tel örgü ve çevre düzenlemeleri ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Projede 2 bin kişilik tribün binası, idari bina, hakem ve soyunma odalarının bulunacağını daha önce açıklamıştık. İdari binanın 1. katındaki işlemlerimiz de sürüyor” diye konuştu.

Toçoğlu sözlerinin devamında, “Akyazı’ya tam da sözünü verdiğimiz gibi modern bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Spor yapılabilecek alanların çoğaltılması; 16 ilçenin tamamına yayılan spor yatırımlarımızda temel ilkemizdir. Gençlerimizin sporla buluşmaları adına bu gibi alternatif tesislerin öneminin farkındayız. Sağlıklı bir geleceğin ön koşulu sporcularımızı disipline edecek bu gibi spor kompleksleridir. Akyazı’da çalışmalarımız oldukça hızlı ilerliyor. Bir an önce projeyi tamamlayıp, Akyazılı vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


Hürriyet




Bu haber Yeni Sakarya Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Akyazı Spor Tesisinin saha kısmındaki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. İdari binada çalışmalar sürüyor. İnşallah projemizi kısa süre içerisinde Akyazı’ya kazandıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, inşa çalışmalarının devam ettiği Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Akyazı Devlet Hastanesi’nin yanındaki 22 dönümlük alanda hayata geçirilen projede çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Oktar, yeni tesis ile birlikte Akyazı’nın spor geleceğine önemli bir adım atacaklarının altını çizdi.

ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR

Oktar, “Akyazı Spor Tesisinin saha kısmındaki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Sahanın etrafını tel örgü ile kapattık. Işıklandırma direklerimizi de yerleştirdik. Daha önce de açıkladığımız gibi tesislerde 2 bin kişilik tribün binası, idari bina, hakem ve soyunma odaları da yer alacak. Şu anda bu kısımlarımızın yer alacağı binada da çalışmalarımız devam ediyor. 1.kat inşa çalışmaları tamamlandı. İnşallah projemizi kısa süre içerisinde Akyazı’ya kazandıracağız” ifadelerini kullandı.


Yeni Sakarya



Geri Dön