04 / 05 / 2024

Sakarya Ferizli'ye botanik park yapılacak!

Sakarya Ferizli'ye botanik park yapılacak!

Ferizli’de vatandaşlar ile bir araya gelen, hayata geçirilen hizmetler hakkında bilgi veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Sakarya’nın ilk botanik parkını Ferizli’de inşa edeceğiz." dedi...




Ferizli’de vatandaşlar ile bir araya gelen, hayata geçirilen hizmetler hakkında bilgi veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Gölkent Bölgesi’nin 40 yıldır yapılamayan yoluna 10 gün içerisinde asfalt attık. Asfaltlanan yolumuz Gölkent ve Ferizli’ye çok yakıştı. Biz laf değil hizmet üretiyoruz. Önümüzdeki dönemde Sakarya’nın ilk botanik parkını Ferizli’de inşa edeceğiz. Biz ilklerin partisiyiz. İlklerin partisi olmaya devam edeceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli’de vatandaşlar ile bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu ve çok sayıda Ferizlilinin katıldığı mitingde ilk sözü AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam aldı. Sağlam, istikrar ve millet iradesinin devamlılığına 30 Mart’ta hep birlikte şahit olacaklarını belirtti.


AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam’ın ardından konuşan Ferizli Belediyesi Başkanı Ahmet Soğuk ise, “Hizmet bir takım işidir. Ferizli’de çok güzel bir takım çalışması meydana getirdik. Hep birlikte Ferizlimizi daha iyiye, daha güzele ulaştırmak için çalıştık. İnşallah önümüzdeki dönemde de aynı birliktelikle çalışmaya devam edeceğiz. Ferizli’ye kazandırdığımız hizmetlerde bizlere her zaman destek olan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Sandıkta başarılı olmanın yolunun milletimizle birlikte olmaktan geçtiğini AK Parti’nin AK kadroları çok iyi biliyor. Milletimizin hissiyatının farkında olmadan sandıkta başarılı olamayacağımızın farkındayız. Biz, milletimizle beraberiz, milletimizin yanındayız. Hizmetin ve milletin partisi olan AK Parti, bu zamana kadar girdiği tüm seçimlerden büyük zaferlerle ayrıldı. Belediyelerimizde ak hizmetler konusunda ortaya sağlam bir irade koyabiliyorsak, bunda uzun yılların tecrübesini şehrimize yansıtan değerli Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun büyük payını ifade etmeliyiz. İnşallah Sakarya’nın yarınları daha da aydınlık olacak” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hizmet konusunda her zaman hemşerilerimizle beraber olmuş, milletinin hizmetinde bulunmuş bir anlayışın sahipleri olarak sizlerin karşısına çıkıyoruz. Hepimiz çok yakından şahitlik ediyoruz ki, geçmişin sıkıntılarını günümüzün güçlü iktidarı sayesinde yaşamıyoruz. Bu sayede istikrar ve devamlılığın önemini hep birlikte bir kez daha kavrıyoruz. Bizim farkımız Ferizli’de de kendisini gösteriyor. Sinanoğlu’nda, Gölkent’te ve tüm Ferizli’de standart hizmetleri hayata geçirdik. Ferizli doğalgaza kavuşmuş, çevre düzenlemeleri ve asfalt çalışmaları hayata geçirilmişse, ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışmasının bir sonucudur” diye konuştu.


Başkan Toçoğlu, “Gölkent Bölgesi’nin 40 yıldır yapılamayan yoluna 10 gün içerisinde asfalt attık. Asfaltlanan yolumuz Gölkent ve Ferizli’ye çok yakıştı. Biz laf değil hizmet üretiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem Büyükşehir yasası ile tüm Sakarya, Büyükşehir Belediyesi’nin hudutlarına girecek. Hızlı, standart ve kaliteli hizmetler ilçelerimize planlı bir irade ile ulaşacak. Dün yaptığımız gibi bugün de AK Parti istikametinden vazgeçmeyelim. Siz bize güvenip destek verdiğiniz sürece, en iyi hizmetleri ilçelerimize kazandırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde Sakarya’nın ilk botanik parkını Ferizli’de inşa edeceğiz. Biz ilklerin partisiyiz. İlklerin partisi olmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ise, “Eski günlere dönmek mi istiyorsuuz? Yoksa daha iyileri mi hayata geçirilsin istiyorsunuz? İşte önümüzdeki seçimler bu iki seçenek arasından hangisini istediğimizin seçimidir. İnsanımız her zaman daha iyisine layık olmuştur. Biz sadece kendimizle yarışıyoruz. Kendi projelerimizle yarışıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde Ferizli’den de en yüksek oyu alarak büyük bir zaferle ayrılacağız. Biz 30 Mart akşamında Sayın Başbakanımıza, ‘Sakarya, 7’den 70’e milli iradenin kalesidir’ diyeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.


Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, Ferizli Belediyesi Başkanı Soğuk, İl Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Keçeoğlu meydanı dolduran kalabalığı selamladı.




Akyazı Gündem


Geri Dön