14 / 05 / 2024

Sakarya Söğütlü Park açılış için gün sayıyor!

Sakarya Söğütlü Park açılış için gün sayıyor!

Söğütlü’de inşa edilen sosyal tesisin açılışa hazırlandığını ifade eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, “Projemiz tamamlandığında çok güzel bir tesisi hemşerilerimizin hizmetine almış olacağız.




Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü’de inşa edilen sosyal tesisin açılışa hazırlandığını ifade eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, “Projemiz tamamlandığında kafeteryası, ışıklandırmaları ve çocuk oyun alanları ile çok güzel bir tesisi hemşerilerimizin hizmetine almış olacağız. Vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebileceği Söğütlü Park, hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütlü’de inşa edilen sosyal tesisler açılışı için gün sayıyor. Söğütlü merkezde, 1400 metrekare alan içerisinde hayat bulan proje ile ilgili bilgiler veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Yılmaz Çiğdem, “Söğütlü merkezde yaklaşık 1400 metrekarelik alanda çevre düzenlemelerini tamamladık. Projede yer alan kafeteryanın inşası da büyük ölçüde tamamlandı” şeklinde konuştu.



Yeni buluşma mekanı

Söğütlü’de inşa edilen sosyal tesisin kısa süre içerisinde açılacağını da sözlerine ekleyen Çiğdem, “Projemiz tamamlandığında kafeteryası, ışıklandırmaları ve çocuk oyun alanları ile çok güzel bir tesisi hemşerilerimizin hizmetine almış olacağız. Vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebileceği Söğütlü Park, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön