02 / 05 / 2024

Sakarya Unigarden ödeme planı!

Sakarya Unigarden ödeme planı!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Sakarya Unigarden ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan Unigarden projesindeki dairelerin alanları 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor...



Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Sakarya  Unigarden  ödeme planına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Unigarden Evleri Sakarya projesi Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika mesafede konumlanıyor.


4 etaptan oluşan Unigarden projesi toplam 850 adet konut ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Sakarya Unigarden ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor. Unigarden daire fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor.


Unigarden Fixus projesi basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Sakarya Unigarden ödeme planı!

Sakarya Unigarden ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 24 ay ya da banka kredisiyle 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.


Fixus Yapı Unigarden iletişim

Unigarden telefon numarası: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön