01 / 07 / 2024

''Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyen İslam Memiş son kez uyardı! Herkes bilsin! Altın ve dolar böyle olacak

''Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyen İslam Memiş son kez uyardı! Herkes bilsin! Altın ve dolar böyle olacak

Milyonlarca kişi altın ve doların ne olacağını merak ediyor. İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak'' Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyerek altın ve dolar için seviye açıkladı. 



ALTIN OLARAK SAKIN BORÇLANMAYIN

Altın fiyatlarının ne kadar oalcağını hala merak eden yatırımcılar için İslam Memiş son kez açıkladı.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatalrını takip edenlerin mecburen doları da takip etmeleri gerektiğini söyleyerek altın ve dolar için önemli açıklamalrda bulundu.

  Sakın altın olarak borçlanmayın diyen İslam Memiş son kez uyardı! Herkes bilsin! Altın ve dolar böyle olacak

Gram altın için teknik olarak 1,012 seviyesinin güçlü, 1,038 seviyesinin ise yukarıda olduğunu belirtti.

Gram altın fiyatının düşmesinin zor olduğunu açıklayan Memiş:     Gram altın özellikle bin TL altına düşmesi çok zor. Zirveler görebiliriz. Gram altın 1.200 TL ve devamında 1,450 TL olabilir. 

Önümüzdeki sene düğün yapacak olanlar önümüzdeki birkaç haftayı iyi değerlendirmeli. Dünya genelinde bir kriz var. Altın fiyatlarında farklılıklar görebiliriz.  Özellikle de yılın son döneminde. Vatandaşlarımızın altın olarak borçlanmaması da çok önemli." dedi.

Gram altının hem dolardan hem de onstan beslendiğini söylen Memiş, Şu anda ons altın fiyatındaki baskılanmadan dolayı düşüyor. Yılsonu gram altın 1.400 lira tahminim değişmedi. Doların karşısındaki tüm enstrümanlarda manipüle edilmiş fiyatlar görüyorum.'' dedi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön