17 / 05 / 2024

Sakın kaçırmayın! HSBC'den sürücülere ‘avantajlı’ kampanya! MTV ödemesinde 4 taksit fırsatı!

Sakın kaçırmayın! HSBC'den sürücülere ‘avantajlı’ kampanya! MTV ödemesinde 4 taksit fırsatı!

Ocak ayı vatandaş açısından masraf ayı. Arabası olanların Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ilişkin ilk taksit ödemesini bu ay sonuna kadar gerçekleştirmesi gerekiyor. Bankalar da düzenledikleri çeşitli kampanyaları ile taksitli ödeme seçeneği sunuyor.



Otomobili olan tüketicileri yakından ilgilendiren Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödemesinin ilk taksitinin bu ay sonuna kadar ödenmesi gerekiyor. İki eşit taksit halinde ödenen vergi, araçların silindir hacmi ve yaşı gibi kriterlere göre değişkenlik gösteriyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde 2023 yılında yeniden değerleme oranı yüzde 122,9 olarak belirlenmişti. MTV’Nin ilk taksidi Ocak 2023 tarihinde ödenirken, ikinci taksiti Temmuz 2023 tarihinde ödenecek. MTV’de belirlenen yeniden değerleme oranlarına göre, bu yıl yapılacak ödemelerin en az 219 TL, en yüksek ise 101 bin 152 lira olacağı duyurulmuştu.

Sakın kaçırmayın! HSBC den sürücülere ‘avantajlı’ kampanya! MTV ödemesinde 4 taksit fırsatı!

YOĞUN REKABET VAR

Bankalar da kredi kartına taksit uygulamaları ile tüketicilerin MTV ödemelerine yönelik çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bankacılılık sektöründe yoğun bir rekabeti de beraberinde getiren MTV ödemelerinde, HSBC de müşterilerine cazip bir fırsat sunuyor. HSBC Advantage kart ile yapılacak ödemelerde müşterilerine 4 taksit avantajından yararlanma imkanı sunduğunu açıkladı.

Banka’dan yapılan açıklamaya göre, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni (MTV) HSBC Advantage ile ödeyenler 4 taksit avantajından faydalanabilecek. Banka, müşterilerine MTV ödemelerini; HSBC Advantage Kredi Kartı ile HSBC Mobil Bankacılık, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı, Telefon Bankacılığı, HSBC şubeleri üzerinden 4 eşit taksitte ödeme imkanı sunuyor. Ayrıca ödemeler Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesi www.gib.gov.tr adresinden de 3 taksitte yapılabiliyor.


Geri Dön