27 / 04 / 2024

Saklıhan Konakları’nda mağazaların metrekaresi 6 bin TL!

 Saklıhan Konakları’nda mağazaların metrekaresi 6 bin TL!

Firma: Saklıhan İnşaat

Proje: Saklıhan Konakları

Beylikdüzü Saklıhan Konakları’nda yer alan ticari ünitelerin minimum metrekare fiyatı 6 bin liradan başlıyor. 24 aya kadar faizsiz vadelendiriliyor



Beylikdüzü’nde  Saklıhan İnşaat  tarafından hayata geçen  Saklıhan Konakları  projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks seçeneklerine sahip 288 konut yer alıyor. Projede yer alan 288 konutun alanları 140 metrekareden 310 metrekareye kadar yükseliyor. Projede güncellenen daire fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

Saklıhan Konakları’nda dairelerin yanı sıra 34 adet ticari ünite yer alıyor. Projede yer alan mağazaların alanları minimum 60 metrekareden başlıyor. Mağazaların metrekaresinin 6 bin liradan başladığı projede maksimum metrekare fiyatı 10 bin liraya kadar yükseliyor.

 Projenin ödeme sisteminde yüzde 50 oranında ödenen peşinattan sonra kalan tutar Garanti Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında 24 aya kadar vade farkı olmaksızın taksitlendiriliyor. 

12  bin metrekarenin yeşil alana ayrıldığı  proje alanı squash, fitness salonu, sosyal tesis, sauna, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, spor alanları, Türk hamamları gibi sosyal imkanlara sahip.

E-5 karayolu'na 1 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Avcılar Deniz Otobüsü'ne 9 kilometre mesafede bulunan Saklıhan Konakları projesi konut sahiplerine ulaşım konusunda önemli kolaylıklar sunuyor.


0212 871 42 60 

http://www.saklihankonaklari.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön