27 / 04 / 2024

Saklıvadi Konakları Beylikdüzü projesi satışa çıktı!

Saklıvadi Konakları Beylikdüzü projesi satışa çıktı!

Firma: Saklıhan İnşaat

Proje: Saklı Vadi Konakları

Saklıhan İnşaat’ın Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği üçüncü projesi Saklıvadi Konakları, 295 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Saklı Vadi Konakları’nda 2+1,3+1,4+1 ve 5+2,6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor



Metrekare satış fiyatı 5000 TL olan Saklıvadi Konakları’ndan ev almak isteyenler, firmanın kendi bünyesinde uyguladığı  “yarısı peşin, kalanı  vade farksız 48 taksit’’ le konut sahibi olabiliyor. Kredi seçeneği kapsamında, anlaşmalı bankalardan da kredi kullanılabiliniyor.


Toplamda; 18800 m2’lik inşaat alanında yükselen Saklı Vadi Konakları’nda 2+1,3+1,4+1 ve 5+2,6+2 dubleks olmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor. Zemin + 7 katlı ve 9 blok olarak konumlandırılan projedeki daireler, 120 m2 ile 350 m2 arasında değişiyor.


Saklıhan İnşaat, daha önceki projeleri Sunrise Residence ve Saklıhan Konakları’nda uyguladığı ve başarılı olduğu “Geniş ve ferah daireler, mutlu aileler” konseptini  Saklıvadi Konakları’na da taşıyor.

Saklıvadi Konakları, konumu itibarıyla çevresinde yer alan okul,hastane ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Bunun yanı sıra; E-5 ve metrobüse 1km.,Atatürk Havaalanı’na 20 km., Avcılar Deniz Otobüsü’ne 9 km. mesafede bulunuyor.


Proje; sosyal tesis, fitness, squash, açık ve kapalı yüzme havuzları,saunalar, Türk hamamları, spor alanları,çocuk oyun alanları, mağazaları, kafeteryaları ve kapalı otoparkı ile beklentilere cevap verecek.


Saklıvadi Konakları Beylikdüzü projesi satışa çıktı!

GENİŞ VE FERAH DAİRELER… SİTE İÇİNDE MAHALLE YAŞAMI

Saklıhan İnşaat, 2006’da Sunrise Residence (Büyükçekmece) ile ilk projesini gerçekleştirirken, 2010’daki Saklıhan Konakları’yla Beylikdüzü’ne ilk adımını attı. Saklıhan İnşaat, son projesi Saklıvadi Konakları’yla bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.


Projelerinde geniş, ferah ve kullanışlı daireleri öne çıkaran Saklıhan İnşaat, hem malzeme hem de işçilik kalitesini en üst düzeyde tutuyor. Bu anlayışını inşaatın her metrekaresine yansıtan Saklıhan İnşaat, gerçekleştirdiği projelerin  sosyal anlamda, siteden daha çok mahalle yaşam biçimini almasını da sağlıyor.


Web: saklivadikonaklari.com.tr

T:(212) 871 4 260



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Saklıvadi Konakları'nda Mayıs'ta yapılacak lansmandan önce satışlar başladı. Projede konutlar, ön satış döneminde 5500 TL metrekare fiyatıyla, kat ve manzara farkı olmaksızın satılıyor.


SAKLIHAN İnşaat'ın Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği üçüncü projesi Saklıvadi Konakları'nda Mayıs ayında yapılması planlanan lansman öncesinde 5500 TL metrekare fiyatıyla satış yapılıyor. 295 konut ve 29 ticari üniteden oluşan Saklıvadi Konakları'ndan ev almak isteyenler, firmanın kendi bünyesinde uyguladığı yüzde 50 peşin, kalanı vade farksız 48 taksit ödeme planıyla konut sahibi olabiliyor. Kredi seçeneği kapsamında, anlaşmalı bankalardan kredi kullanmak da mümkün. Toplamda; 18 bin 800 metrekarelik inşaat alanına sahip Saklı Vadi Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 ve 6+2 dubleks olmak üzere beş farklı konut tipi yer alıyor. Zemin + 7 katlı ve 9 blok olarak konumlandırılan projedeki konutların büyüklüğü 120 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Yeni Yüzyıl


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


SAKLIHAN İnşaat'ın Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği üçüncü projesi Saklrvadi Konaklan satışa çıkıyor. Proje 295 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. 


Metrekare satış fiyatı 5 bin lira olan Saklıvadi Konaklan'ndan ev almak isteyenler, firmanın kendi bünyesinde uyguladığı "yarısı peşin, kalanı vade farksız 48 taksit" le konut sahibi olabiliyor. Toplamda, 18 bin 800 m21ik inşaat alanında yükselen Saklı Vadi Konaklan'nda 2+1,3+1,4+1 ve 5+2,6+2 dubleksolmak üzere beş farklı daire tipi yer alıyor. Zemin + 7 katlı ve 9 blok olarak konumlandırılan projedeki daireler, 120 m2 ile 350 m2 arasında değişiyor. 


AYNI KONSEPT SAKLİ VADİCE TAŞINDI 

Saklıhan İnşaat, daha önceki projeleri Sunrise Residence ve Saklıhan Konaklan'nda uyguladığı ve başanlı olduğu "Geniş ve ferah daireler, mutlu aileler" konseptini Saklıvadi Konakları'nadataşıyor. Saklıvadi Konakları, konumu itibarıyla çevresindeyer alan okul, hastane ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Bunun yanı sıra; E-5 ve metrobüse 1 km. Atatürk Havaalanı'na 20 km, Avcılar Deniz Otobüsü'ne 9 km. mesafede bulunuyor. 


Yeni Akit




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Saklıhan İnşaat'ın Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği Saklıvadi Konakları, 295 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Metrekare satış fiyatı 5 bin lira olan projede, yansı peşin, kalanı vade farksız 48 taksit imkanı olacak. Toplam 18.800 m2'lik inşaat alanı olan projede 5+2 ve 6+2 dubleks daireler yer alıyor. Zemin+7 katlı 9 bloktan oluşan projede daire büyüklükleri 120 ile 350 m2 arasında değişiyor. 



Zaman



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Saklıhan İnşaat, Beylikdüzü bölgesinde üçüncü projesi Saklıvadi Konakları'nı hayata geçirecek. 295 konut ve 29 ticari üniteden oluşan ve m2 satış fiyatı 5 bin 500 TL olan projeden konut almak isteyenler, firmanın kendi bünyesinde uyguladığı 'Yarısı peşin, kalanı vade farksız 48 taksit' ödeme seçeneği ile konut sahibi olabiliyor. Ödeme seçenekleri kapsamında, anlaşmalı bankalardan da kredi kullanılabiliyor. 

Ekonomist

projeye sor



Geri Dön