09 / 05 / 2024

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.



Ofton İnşaat hangi projelere imza attı? 

2003 yılında Yusuf Şimşek ve İsmail Hakkı Altun’un tecrübelerini bir araya getirmesiyle kurulan Ofton İnşaat pek çok proje hayata geçirdi. Her iki eş başkan da 1980 senesinden beri inşaat sektöründe kendi şirketleri ile farklı projeleri hayata geçirmiş olup, daha sonra deneyim ve güçlerini birleştirme kararı almışlardı. 

Ofton İnşaat İstanbul’da; Merter, Kavacık, Bomonti, Beyoğlu, Şişli, Etiler, Ortaköy, Koşuyolu ve Kandilli ve Ege’nin incisi Bodrum’da “Elysium” markası ile oluşturduğu farklı yaşam konseptleriyle müşterilerine “şehrin en güzel lokasyonlarını” Ofton kalitesi ve ayrıcalığı ile sunuyor. 

Ofton İnşaat diğer bir taraftan bünyesinde oluşturduğu Turizm Grubu ile şehir otelciliği alanında da faaliyetler yürütüyor. Şehir merkezlerinde inşa ettiği ve dünyaca tanınmış uluslararası otelcilik markalarının işletmeciliğini üstlendiği otelleri ile ülke turizmine de katkıda bulunuyor.

Ofton İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler şu şekilde: Elysium Residence Kurtuluş, Elysium Ada Yalıkavak, Elysium Es Beykoz, Elysium Soul Beyoğlu, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Miramar Bodrum, Elysium Premier Bodrum.


Geri Dön