02 / 05 / 2024

Salt CDC Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Salt CDC Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Salt CDC Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Görkem Volkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bülent Çetin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu.



Salt CDC Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Görkem Volkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bülent Çetin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu.


Salt CDC Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.  Şirket turizm sektörü ile ilgili olarak otel motel ve pansiyon  v.b.işletmeciliği   yapabilir.Bu amaçla her türlü tesisi  satın alabilir,kiralayabilir ve alınan bu   tesisler üzerinde konaklama ve eğlence amaçlı faaliyetlerde bulunabilir.Her türlü  turistik işletmeyi devredebilir veya devralabilir. 2- Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat  işleri;konut,işyeri,fabrika, v.b. gibi inşaatları yapmak,satmak   kendi hesabına  arazi ve arsalar almak   bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa   ve araziler üzerinde kat karşılığı ve anahtar teslimi  binalar yapmak.İnşaatın   yapım aşaması sırasındaki  her türlü iş için taahhütte bulunmak.Bütün inşaat  sektörü   ile ilgili  olarak mimarlık ,mühendislik,proje  dekorasyon ve tadilat işleri yapmak.Mimarlık ve mimari danışmanlık hizmetleri yapmak. 3.Hertürlü gıda ürünlerinin alım satımı ve pazarlamasını yurtiçinde ve  yurtdışında yapabilir.Gıda ürünlerinin  dağıtımı pazarlanması ve satışı için bayilik alıp verebilir.Bu amaç için tesis kurup işletip kiralayıp kiraya verebilir. 4. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü televizyon, radyo, sinema, video sistemleri, yazılı ve görsel basın araçları, ışıklı ve  hareketli panolar, basılı malzemeler, tabela, afiş, afişet, pankart, açık hava panoları ve diğer yararlanabilecek araç ve yöntemlerle reklamcılık faaliyetlerinde bulunmak. A-Şirket gerçek ve tüzel kişilerden alacağı krediler karşılığı gayrimenkulleri banka resmi ve özel kurumlara ipotek olarak verebilir ve alabilir. Ayrıca şirket  alacağı karşılığında gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimenkuller üzerinde dilediği şekilde tasarrufta bulunabilir.  B-Şirket amacını gerçekleştirmek ve faaliyetlerinde kullanmak için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni, şahsi ve her türlü hakları tesis edebilir, İpotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa,sükna, gayrimenkul mükellefiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirilebilir.     Yukarıda gösterilen konulardan başka ileride Şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde Genel Kurulun onayına sunulacak ve  bu yolda karar alındıktan sonra Şirket bu işleri de yapabilecektir.      



Geri Dön