03 / 05 / 2024

Sampi Pide, Adana'da ilk şubesini açıyor!

Sampi Pide, Adana'da ilk şubesini açıyor!

Türkiye genelinde 41 şubesi ile hizmet veren Sampi Pide, franchise sistemine dahil olacak, kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimciler arıyor. Sampi Pide, 2014 yılının sonunda 90 şubeye ulaşmak hedefinde..



Türkiye genelinde 41 şubesi ile hizmet  veren Sampi Pide, franchise sistemine dahil olacak, kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimciler arıyor... 2014 yılı sonunda 90 şubeye ulaşmak hedefinde olan Sampi Pide İstanbul, Ankara, Antalya, Kuşadası, Gaziantep ve Mardin'den sonra Adana'da da ilk şubesini Ekim ayında açıyor... 

1989 yılında ilk şubesini Ankara'da açan Sampi Pide geçtiğimiz günlerde 41. Şubesini Gaziantep'te açtı. Ekim ayı içerisinde Suudi Arabistan- Riyad ve  Adana  Sampi Pide ilk şubesini Adana'da açıyor Optimum AVM'de yeni şubeler açılıyor... 


Girişimcilere fırsat yaratan karlı ve güçlü franchising yapısı ile Türkiye genelinde 41 şube ile hizmet veren Sampi Pide şubeleşmesini sürdürüyor. 

Bugüne kadar yaşanan ekonomik krizlere rağmen ayakta kalan ve karlılığı yüksek olan gıda sektörü yatırımcının her dönem gözbebe9İÖzellikle gıda sektöründe oluşturduğu başarılı franchising sistemi ile hizmet veren Sampi Pide bu sektörde edindiği 24 yıllık tecrübeyi ve know-how'ı girişimcisi ile paylaşıyor. Türkiye'nin tüm coğrafi bölgelerinde şubeler açan Sampi her ilde yer almayı hedefliyor Sampi Pide uzun yıllara dayanan tecrübesi, kurumsal yapısı ve uygun franchising koşullan ile kendi işinin sahibi olmak isteyen ve gıda sektöründe yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı girişimcilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Marka 2013 yılı sonuna kadar eklenecek yurtiçi şubeleri ile birlikte %20 büyümeyi hedefliyor. Türkiye ekonomisinin en dinamik sektörlerinden gıda alanında düşük maliyetle yatırım yapmak ve yüksek kar elde etmek isteyen yatırımcı için Sampi üç çeşit konsept oluşturdu... Cadde restoranları için minimum 100 m2, Alışveriş Merkezleri'nde minimum 35 m2(35 m2 restoran + 20 m2 depo) mağazalar tercih ediliyor. Ev ve iş yerlerine yönelik paket servis odaklı hizmet veren Sampi Express ise diğer bir konsept alternatifi... Özellikle Express konsepti için geliştirilen franchise sistemi ile yatırımcılara düşük maliyetlerle karlı bir iş olanağı sağlanıyor. 


Adana Egemen Gazetesi


Geri Dön