05 / 05 / 2024

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Uygun fiyata kiralık kafeler!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan iki adet kafeyi kiraya verecek. İşte ihale detayları...



TAŞINMAZLAR KİRAYA VERİLECEKTİR
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1- Kullanım ve tasarruf hakkı Büyükşehir Belediyemize ait olup, aşağıdaki tabloda İlçesi, Mahallesi, adresi, yüzölçümleri, muhammen kira bedelleri, geçici teminat bedelleri ve nitelikleri belirtilen taşınmazların, tanzim olunan şartnamelerine göre ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36.maddesi hükümleri uyarınca kapalı teklif usulü ile 16.08.2031 tarihine kadar kiraya verilecektir. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi nden büyük fırsat! Uygun fiyata kiralık kafeler!


2- İhalede yarışma (artırım) aylık kira bedeli üzerinden yapılacaktır.
3- İhale Şartnamelerinin her biri; mesai saatleri dâhilinde Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’ndan 250,00-TL karşılığında temin edilecektir.
4- Bahse konu ihaleler; 26/05/2022 tarihinde, Perşembe günü Saat 14.30’da başlayacak olup (tüm taşınmazların ihalesi sonuçlanana kadar devam edilecektir), Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.
5- İhaleye katılacak olanlardan istenecek belgeler;
A) İstekli gerçek kişi ise :
a) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
b) İkametgâh Belgesi, (İlçe Nüfus Müdürlüğünden alınacaktır.)
c) İhaleye girecek kişinin noter onaylı imza sirküsü, (Noterde tanzim edilecektir.)
d) Adres Beyannamesi, (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)
e) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunanın noter tasdikli vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri, (Noterde tanzim edilecektir.)
f) Geçici teminat, ( 2886 Sayılı DİK’da belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler) (Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü veznesine yatırılarak makbuz alınacaktır.)
g) İhaleye katılanın Büyükşehir Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge, (Belediyemizin Gelirler Şube Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)
h) 2886 sayılı D.İ.K. göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge, (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)
i) Taahhütname, (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)
j) En az 5 (beş) yıl süre ile konaklama ve/veya yeme-içme sektörlerinde faaliyet gösterildiğine dair ilgili Kurumlardan alınmış belgeler, (İlgili Meslek Odası veya Ticaret ve Sanayi Odasından alınacaktır.)
k) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz aslı. (Belediyemizin Gelirler Şube Müdürlüğünden temin edilecektir.)
B) İstekli tüzel kişi (şirket) ise :
a) Ticaret Odası’ndan veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair belge,
b) Şirketin adına ihaleye girecek kişi veya kişilerin bu şirketin vekili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve imza sirküleri,
c) Tebligat için adres göstermesi, telefon bildirmesi,
d) Geçici teminat, (2886 Sayılı D.İ.K.’nda belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler.) (Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü veznesine yatırılarak makbuz alınacaktır.)
e) İhaleye katılanın Büyükşehir Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge, (Belediyemizin Gelirler Şube Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)
f) 2886 sayılı D.İ.K. göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge, (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)
g) Taahhütname, (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünde tanzim edilecektir.)
h) En az 5 (beş) yıl süre ile konaklama ve/veya yeme-içme sektörlerinde faaliyet gösterildiğine dair ilgili Kurumlardan alınmış belgeler, (İlgili Meslek Odası veya Ticaret ve Sanayi Odasından alınacaktır.)
i) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz aslı, (Belediyemizin Gelirler Şube Müdürlüğünden temin edilecektir.)
C) Ortak girişimci ise :
Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarında belirtilen esaslara göre temin edecekleri belgeler ve ortak girişim beyannamesi.
6- Kapalı teklif usulüne göre ihalede; teklifler ilanda belirtilen saate kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında Samsun Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı’na (Encümen Kalemine) verilir. Alındı numarası zarfın üzerine yazılır. Ayrıca; istekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri teklifleri iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığı’nın adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı, soyadı ve açık adresi yazılır. Posta ile
gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır. Posta ile göndermelerde olabilecek gecikmeler kabul edilmez. Komisyon Başkanlığına verilen tekliflerin herhangi bir sebeple geri alınamaz. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edileceği ilan olunur. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Milli Emlak İstanbul'da 250 bin liraya konut satıyor! Milli Emlak'tan kelepir daire fırsatı!


Geri Dön