28 / 04 / 2024

Samsun Kavak'a Gençlik Merkezi yapılıyor!

Samsun Kavak'a Gençlik Merkezi yapılıyor!

Samsun’un Kavak ilçesindeki gençleri sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek ve yetiştirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca gençlik merkezi yapılıyor. Kavak Gençlik Merkezi 2 katlı olacak.



Samsun’un Kavak ilçesindeki gençleri sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek ve yetiştirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca gençlik merkezi yapılıyor.


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "2016 yılında birçok projenin açılışını yapacağız. İlçemizde yapımı halen devam eden birçok projede sona gelindi. 2016 yılı içerisinde toplu halde birçok projeyi ilçemize kazandıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yapılan Kavak Gençlik Merkezimizin çalışmalarına bugün başlanıldı. İlçemizdeki gençlerimizi sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek ve yetiştirmek amacıyla yapılacak olan Gençlik Merkezimiz şimdiden ilçemize hayırlı olsun" dedi.


Kavak Gençlik Merkezi çalışmalarını inceleyen Başkan Sarıcaoğlu, "Soğuksu Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde yapımına başlanan Kavak Gençlik Merkezimiz 2 katlı olacak. İçerisinde derslik, bilgisayar odası, kütüphane, el işi odası, sergi salonu, sosyal aktivite odası, görsel sanatlar atölyesi ve kafeterya bulunuyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür sosyal aktivitelerin her zaman önemi çok büyüktür" diye konuştu.


Hürriyet Yerel




Geri Dön