28 / 04 / 2024

Samsung çamaşır makineleri en uygun fiyatlarla bu adreslerde! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung çamaşır makineleri en uygun fiyatlarla bu adreslerde! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Son teknoloji ürünü sessiz ve enerji tasarruflu Samsung çamaşır makineleri, kalite ve fonksiyonelliği ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor. Peki en çok tercih edilen Samsung çamaşır makinesi modeli hangisi? İşte detaylar...



Cep telefonundan bilgisayara, televizyondan ses sistemlerine geniş ürün yelpazesiyle kullanıcıların beğenisini kazanan Samsung; beyaz eşya alanında da en çok ilgi gören markalar arasında yer alıyor.

Samsung çamaşır makineleri en uygun fiyatlarla bu adreslerde! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Dağ gibi birikmiş kirli çamaşırların tertemiz yıkanmasını sağlayan Samsung çamaşır makineleri, yüksek enerji verimliliği ile dikkat çekiyor. Kumaş türüne uygun farklı yıkama programlarına sahip olan Samsung modelleri, giysilerin zarar görmeden temizlenmesini ve böylece uzun süreler kullanılmasını sağlıyor. Ayrıca acil durumlar için kısa sürede ve güçlü temizlik sağlayan programları da bulunuyor.  

Son teknoloji ürünü bu cihazlar kalite ve fonksiyonelliği ulaşılabilir fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Samsung çamaşır makinelerinin öne çıkan eco bubble özelliği, deterjanı köpüğe dönüştürerek çok daha etkili bir temizlik sağlıyor. Köpük, çamaşırların dokusuna hızlıca işleyerek leke ve kirleri yok ediyor. Eco bubble teknolojisi düşük ısıda da kullanılarak hem enerji israfını hem de kıyafetlerdeki yıpranmaları önlüyor.

Bilhassa çocuklu ailelerin sürekli uğraştığı inatçı lekeler genelde uzun çabalar sonucu zahmetli bir şekilde çıkarılabiliyor. Samsung çamaşır makinesi modelleri, köpük içinde bekletme teknolojisi ile leke ve kirleri yumuşatıyor. Böylece elde yıkamaya gerek kalmadan kolayca temiz sonuçlara ulaşılıyor. Aynı zamanda sessiz bir kullanım sunan bu makineler, dayanıklı malzemelerle üretildiği için uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışır.

Samsung'un en çok satan çamaşır makinesi modeli ise; 9 kilo kapasiteye sahip WW90T4020CE/AH.

Peki, Samsung WW90T4020CE/AH Çamaşır Makinesi kaç TL? Samsung WW90TA046AH Çamaşır Makinesi ne kadar? Samsung WW90TA046AX/AH Çamaşır Makinesi en uygun nerede?

 


Geri Dön