17 / 05 / 2024

Samsung  Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung  Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung WW5000T Çamaşır Makinesi 9 kiloluk kapasitesi,14 farklı yıkama programı ve 1400 sıkma devri ile hijyenik çamaşırlar ortaya koyuyor. Peki 14 farklı yıkama programı ne? 



Samsung  Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung çamaşır makinesi gelişmiş motor teknolojisine sahip olduğu için 9 kiloluk çamaşır yıkama kapasitesi ve 14 farklı yıkama fonksiyonu ile merak uyandırıyor.

ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Çamaşır makinesi özellikleri arasında kalan süre göstergesine yer veriliyor. Kalan süre göstergesi sayesinde kullanıcılar çamaşır makinesinin ekranı üzerinde seçtikleri programın bitmesine ne kadar kaldığını görebiliyor. 
  • Samsung WW5000T çamaşır makinesinin 9 kiloluk bir kapasitesi bulunuyor. 9 kilo sayesinde geniş bir kapasiteye sahip olan Samsung çamaşır makinesinin maksimum sıkma devri 1400 olarak ifade ediliyor. 
  • 1400 sıkma devri ile çalışan Samsung  çamaşır makinesi çamaşırların içerisinden kuru bir şekilde çıkmasını sağlıyor. 
  • Çamaşır makinesi içerisinde eco bubble teknolojisi bulunuyor. Eco bubble teknolojisi çamaşırların düşük sıcaklıkta yıkandığında bile temizlik sağlıyor. Bunu da deterjanı köpük hale getirerek yapıyor. Böylece köpükler kumaşın üzerine daha hızlı bir şekilde nüfuz ediyor ve kiri kolay bir şekilde çıkabiliyor.
  • Ayrıca Samsung çamaşır makinesi buhar gücü ile çamaşırların yıkanmasını sağlıyor. Bununla birlikte çamaşır makinesinde motor olarak ise inverter motor teknolojisine yer veriliyor. Bu da ürünün uzun süre kullanılmasını sağlıyor. 
  • Samsung WW5000T çamaşır makinesinin hızlı yıkama özelliği ile kirlilik oranı az olan kıyafetler yıkanabiliyor. Hızlı yıkama özelliğinin süresinin 15 dakika olduğu biliniyor. Kullanıcılar 15 dakika içerisinde renkli ya da beyaz olan tüm kıyafetleri rahatlıkla yıkayabiliyor. 

Peki çamaşır makinesinin sahip olduğu 14 farklı yıkama fonksiyonu neler? 


Geri Dön