11 / 05 / 2024

Samsung Galaxy M34 5G, güçlü donanımı ve uygun fiyatıyla giriş seviyesine hükmediyor!

Samsung Galaxy M34 5G, güçlü donanımı ve uygun fiyatıyla giriş seviyesine hükmediyor!

Samsung'un yeni modeli Galaxy M34 5G, etkileyici özellikleri ve cazip fiyatıyla giriş seviyesindeki kullanıcılara yönelik iddialı bir seçenek sunuyor.



Gücünü Exynos 1280 yonga setinden alan Galaxy M34 5G, performans konusunda da iddialı. 128GB dahili depolama ve 8GB'a kadar RAM seçenekleri sunan cihaz, hızlı ve akıcı bir kullanım sağlıyor. Ayrıca, 6000mAh bataryası ve 25W hızlı şarj desteği ile uzun pil ömrü sunarken, kullanıcıların enerji kaygısı yaşamadan cihazlarını kullanmalarını sağlıyor.

Fotoğraf tutkunları için de Galaxy M34 5G oldukça etkileyici. Arka tarafında yer alan üçlü kamera kurulumu, 50 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörüyle çeşitli çekim modlarına imkan tanıyor. Ayrıca, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) desteği sayesinde daha net ve stabil görüntüler elde etmek mümkün oluyor. Ön tarafta ise 12 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası yer alıyor.

Samsung Galaxy M34 5G, güçlü donanımı ve uygun fiyatıyla giriş seviyesine hükmediyor!

Samsung, Galaxy M34 5G'ye dört yıl boyunca Android güncellemesi ve beş yıl süresince güvenlik güncellemesi desteği sunacağını belirtiyor. Bu da kullanıcıların uzun süre boyunca en yeni özelliklere ve güvenlik önlemlerine erişim sağlayabilecekleri anlamına geliyor.

Samsung Galaxy M34 5G'nin Hindistan'da satışa sunulacak olan 6GB RAM + 128GB depolama varyantı için fiyatının 17.999 Hint rupisi (220 dolar) olduğu açıklandı. Türkiye'de ise vergiler sonrasında yaklaşık 12 bin TL civarında bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy M34 5G, uygun fiyatıyla giriş seviyesi kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Güçlü donanımı, geniş ekranı ve etkileyici kamera özellikleriyle dikkat çeken bu yeni model, Samsung'un giriş ve orta segmentteki rekabet gücünü artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Teknosa'dan uygun fiyatlı iPhone 11! Sanki hiç zam gelmemiş gibi!
Yeni memur maaşıyla alınabilecek akıllı telefonlar listesi! Samsung, Xiaomi, iPhone, Huawei...
Vergisiz akıllı telefon fiyatları ne kadar? Telefonlardan ne kadar vergi alınıyor?

Geri Dön