Teknoloji

Samsung Galaxy modellerinde indirim! İşte merak edilen fiyat listesi...

Samsung, Galaxy S22 Ultra satışa sunulmadan 4 Galaxy modeline indirim yaptı...Güney Kore'den tüm dünyaya açılan, büyükler liginde yerini alan ve pek çok kişinin elinden düşüremediği android telefonları üreten Samsung; Galaxy Note 20, Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE 5G ve Galaxy Note 20 Ultra modellerine binlerce liralık indirim yaptı

Samsung satışlarında azalma yaşadığı için satışlarını arttırabilmek için çözümü indirim yapmakta buldu. Güney Kore'den tüm dünyaya açılan, büyükler liginde yerini alan ve pek çok kişinin elinden düşüremediği android telefonları üreten Samsung; Galaxy Note 20, Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE 5G ve Galaxy Note 20 Ultra modellerine binlerce liralık indirim yaptı.

Sıfır telefon fiyatları cep yakıyor

Samsung Galaxy S22 satışa çıkmadan önce 4 modeline binlerce liralık indirim yaptı.

Akıllı telefon fiyatları son zamanlarda yükseldikçe yükseliyor. Döviz kuru şimdilerde sabit kalsa da yansımaları pek güzel değil. Artan fiyatlar sebebiyle akıllı telefon alabilmek artık pek mümkün değil.

Fakat indirimli şekilde akıllı telefon piyasasını belli bir süre takip etmek ve oluşan fırsatları kaçırmamak çok önemli. Bilindiği gibi herhangi bir markanın gelişmiş yeni modelinin piyasa çıkmasıyla sunulmasıyla beraber eski modellerin fiyatları belli bir miktar düşer.



Eski telefonundan sıkılan, artık isteklerini karşılamayan ya da bambaşka bir sebep dolayısıyla değiştirmek isteyenlere güzel haber geldi!

Tanıtımı 9 Şubat tarihinde yapılan Samsung'un yeni amiral gemisi olacak S22 Ultra modelinin piyasaya sunulmasına çok kısa bir süre kalmışken, Samsung Türkiye'de dört farklı modele indirim yaptığını duyurdu.

İndirim yapılacağı duyurulan telefonlar; Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE 5G, Galaxy Note 20 ve Samsung Galaxy Note 20 Ultra modelleri.



9 bin 499 Türk Lirası değerinde olan Galaxy S20 FE'ye 1700 Türk Lirası indirim yapılarak fiyatı 7 bin 799 Türk Lirasına düşürüldü ve satışı bu ücret üzerinden yapılıyor.

11 bin 999 Türk Lirası değerinde olan Galaxy S21 FE 5G için 1500 Türk Lirası indirim yapılarak fiyatı 10 bin 499 Türk Lirasına düşürüldü ve bu fiyattan satışı gerçekleştiriliyor.

F5Haber'in haberine göre, 10 bin 999 Türk Lirası değerinde olan Galaxy Note 20'ye 1000 Türk Lirası indirim yapılarak telefonun değeri 9 bin 999 Türk Lirasına düşürüldü ve bu fiyattan satışı yapılıyor.



13 bin 999 Türk Lirası değerinde olan Galaxy Note 20 Ultra'ya 2.000 Türk Lirası indirim yapılarak telefonun ücreti 11 bin 999 Türk Lirasına düşürüldü ve bu fiyattan satışı yapılıyor.

Samsung Galaxy S22'nin Türkiye fiyatı belli oldu! İşte özellikleri…

Samsung Galaxy S21 Plus'da tam 4 bin 500 TL indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

 Samsung'dan 2500 TL indirim! Galaxy Note 20 Ultra fiyatlarında inanılmaz indirim

Galaxy Tab 8'e beklenmedik talep! Stoklar hızla eriyor!