05 / 05 / 2024

Samsung Galaxy Tab A8 1500 TL indirimle satışta Turkcell Pasaj'da! İşte 2022 Nisan fiyat listesi...

Samsung Galaxy Tab A8 1500 TL indirimle satışta Turkcell Pasaj'da! İşte 2022 Nisan fiyat listesi...

Turkcell Pasaj, Samsung'un en beğenilen tabletlerinden biri olan Samsung Galaxy Tab A8'e indirim yaptı! Peki, Turkcell Pasaj'da Samsung Galaxy Tab A8 fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...



Sekiz çekirdekli işlemcisi ile destekleyen 3GB RAM ve 32GB dahili depolama kapasitesine sahip olan Galaxy Tab A8,hızından ve pil ömründen ödün vermeden her türlü zorluğun üstünden geliyor. 1TB’a kadar microSD kartı desteği ile çok daha fazla tasarruf edin ve 7.040 (normal) pil ve 15W Hızlı Şarj ile bu gücü her zaman yanınızda hissedin.

Samsung Galaxy Tab A8 1500 TL indirimle satışta Turkcell Pasaj da! İşte 2022 Nisan fiyat listesi...

Çocukların daha erken öğrenmesini sağlayan eğlenceli aktivitelerle dolu Samsung Kids, çocuğunuzun dünyayı keşfetmesi ve dünya ile bağlantı kurması için sizlere daha güvenli bir ortam sağlar. Ebeveyn kontrolünü sağlayarak oyun süresini sınırlandırabilirsiniz, uygulamalara kolay erişim sağlıyabilecek  profilleri seçebilecek ve tek bir dokunuşta çocuklarınızın telefonla neler yaptığını görebileceksiniz.

Samsung’un çok pencereli deneyiminden olabildiğince faydalanın. Galaxy Tab A8 ile ekranı ikiye bölünür ve tek seferde iki farklı şeyi birden yapabilirsiniz. Sürükle ve bırak hareketiyle pencerelerdeki odağı ayarlayabilir,uygulamalar arasındaki  içerikleri paylaşabilirsiniz ve hatta bildirimleri bile sürükleyip bırakabilirsiniz.


Geri Dön