02 / 05 / 2024

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini çevrimiçi olarak nasıl izleyebilirsiniz?

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini çevrimiçi olarak nasıl izleyebilirsiniz?

Samsung Galaxy S23 serisi, bu hafta 2023'ün ilk Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılıyor. 1 Şubat'ta merakla beklenen Galaxy S23 Ultra'yı ve söylentilere  göre 200 MP kamerasını göreceğiz .




Akıllı telefon fotoğrafçılığında çıtayı yükseltmenin yanı sıra, yeni Galaxy S23 serisi, yeni Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin özel bir Samsung versiyonunun yanı  sıra normal ve Plus modelleri için daha güçlü pillere sahip olacak. 

Akıllı telefonlar, Samsung Galaxy Unpacked 2023 canlı yayınının merkezinde yer alacak olsa da , yeni Apple MacBook Pro 16 inç 2023 ile birlikte diğer yeni Galaxy Book dizüstü bilgisayarlarla mücadele etmek için son derece iddialı Galaxy Book 3 Ultra'yı da görmeyi bekliyoruz.

Samsung Galaxy Unpacked 2023 canlı yayınını nasıl izleyeceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin. 

Samsung Galaxy Unpacked 2023, Avustralyalılar ve AEDT saat dilimindekiler için 1 Şubat Çarşamba günü 10:00 PT, 13:00 ET, 18:00 GMT ve 2 Şubat sabah 5'te başlayacak olan bir canlı yayın olarak gerçekleşecek.

Samsung'un web sitesinde tutma sayfası var(yeni sekmede açılır)Unpacked için geri sayım ve çevrimiçi mağazası için kupon kazanmak üzere kaydolma şansı ile. 

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini çevrimiçi olarak nasıl izleyebilirsiniz?

YouTube tutma videosu yok ama Unpacked, Samsung'un YouTube kanalında yayınlanacak(yeni sekmede açılır), Galaxy S23 serisinden gelişmiş gece  fotoğrafçılığına büyük bir odaklanma olacağını öne süren en son fragmanla birlikte. 

En son Samsung metinlerini sergilemek için bazı yüz yüze etkinlikler de dünya çapında gerçekleşecek. Bunlar, 1 Şubat'tan itibaren uygulamalı fırsatlar vaat ediyor. 

 


Geri Dön