02 / 05 / 2024

Samsung Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! Sakın kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! Sakın kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni Galaxy Watch5, serisinin ön satışa özel fiyatları belli oldu! Yeni Galaxy Watch5, dijital sağlık takibinde yeni bir çağı başlatan Samsung'un benzersiz BioActive sensörüyle birlikte geliyor.



Yeni Galaxy Watch5, dijital sağlık takibinde yeni bir çağı başlatan Samsung'un tescilli BioActive sensörüyle donatılmıştır.  Galaxy Watch serisinde ilk kez kullanılan BioActive sensörü, üç bağımsız ve güçlü sağlık sensörünü birleştiren tek bir çipten oluşur: optik kalp atış hızı analizi, elektrokardiyogram  ve elektrofizyolojik sinyaller, empedans öğrenme. Bu sayede nabız (nabız), kan oksijen seviyeleri ve hatta stres seviyeleri gibi detaylı sonuçlar görüntülenebilir. Ayrıca kullanıcılar yeni Galaxy akıllı saati doğrudan tansiyon ve elektrokardiyogram cihazı olarak kullanabilirler. Samsung bu özellikleri Türkiye dahil 63 ülkede sunuyor. 

Galaxy Watch5 serisi, Galaxy Watch'tan daha geniş bir yüzey alanına ve temas alanına sahiptir ve bu da daha doğru sağlık ölçümleri sağlar. Ek olarak, güçlü 3'ü 1 arada BioActive sensör, sağlığınızın daha ayrıntılı bir resmini sağlamak için yeni  sıcaklık sensörü de dahil olmak üzere Galaxy Watch5 serisindeki diğer sensörlerle birlikte çalışır. Sıcaklık sensörü, ortam sıcaklığı değiştiğinde bile daha doğru okumalar  için kızılötesi teknolojisini kullanır. Ayrıca ilerleyen dönemlerde Türkiye'de adet döngüsü takibi  de yapılabilecek. Tüm bunlar, geliştiricilerin sağlık ve zindelik seçeneklerini genişletmeleri ve kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunmaları için yeni fırsatlar sunuyor. 
Samsung Galaxy Watch5 serisi ön siparişe özel fiyatlarla satışta! Sakın kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi... Galaxy Watch5 Pro Dış mekan meraklıları için tasarlanan Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch kategorisinin en yeni üyesi. Yürümekten bisiklete binmeye kadar, Watch5 Pro zorlu işlerin üstesinden gelmek için kaliteli malzemeler kullanır. Her türlü aşınmaya dayanıklı gelişmiş bir safir kristale sahiptir ve dayanıklı titanyum kasa, çıkıntılı çerçeve tasarımıyla ekranı korur. Galaxy Watch5 Pro ayrıca şık, tam oturan ve dayanıklılık sunan yeni bir D-ring spor kayışla birlikte gelir. 
 
Galaxy Watch5 Pro sağlam, dayanıklı ve Galaxy Watch'tan daha büyük bir pile sahip. Kullanıcılar ayrıca  Samsung Health uygulaması aracılığıyla gezilerini kaydetmek ve diğer yürüyüş meraklıları ile paylaşmak için "Eğitim Rotası" özelliğini kullanabilir. Yeni rotalar keşfetmek ve alışkanlıklarınızı değiştirmek için yürüyüş ve bisiklet rotalarını da indirebilirsiniz. Kullanıcılar aktiviteyi tamamladıklarında ve eve gitmeye hazır olduklarında, geldikleri yere geri götüren bir "geri takip özelliği" özelliği ile kolayca eve gidebilirler.

Peki, Samsung Galaxy Watch5 pro ve Watch5 fiyatları ne kadar? İşte 24 fiyat listesi...


Geri Dön