01 / 05 / 2024

Samsung Galaxy Z Flip 3 Carrefoursa'da! 4 Kasım 2022 Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip 3 Carrefoursa'da! 4 Kasım 2022 Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarketlerinden biri olarak bilinen Carrefoursa, Samsung'un katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Z Flip 3'ü satışa çıkardı. Peki, Carrefoursa'da Samsung Galaxy Z Flip 3 kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyat listesi...



Türkiye'nin en popüler süpermarketlerinden biri olarak bilinen Carrefoursa, Samsung'un katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Z Flip 3'ü satışa çıkardı. Samsung'un en ilginç akıllı telefonlarından birine uygun fiyata sahip olmak için Carrefoursa'nın resmi web sitesini ziyaret edin ve satın alma esnasında Carrefoursa kart kullanmanız gerekiyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Qualcomm Snapdragon 888 tarafından desteklenen katlanabilir Samsung akıllı telefon olarak tanınıyor. Samsung'un göz alıcı akıllı telefonu 6.7 inçlik ekranı ile kullanıcıları karşılıyor. Corning Gorilla Glass Victus teknolojisi ekran korumasına sahip cihazların ekran yenileme hızı 120 Hz ve katlanabilir telefonun dış ekranı 1,9 inç. IPX8 dereceli su direnci sağlar.

12 megapiksel kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ile donatılmıştır. Akıllı cihazın ön kamerası 10 megapiksel olarak tasarlanmıştır, bu sayede en güzel selfie'leri çekebilirsiniz. Cihaz, 15 watt'a kadar hızlı şarj ile 3300 mAh pil kapasitesine sahiptir.

Peki, Carrefoursa'da Samsung Galaxy Z Flip 3 kaç TL? Carrefoursa'da Samsung Galaxy Z Flip 3'ün fiyatı ne kadar? İşte 4 Kasım 2022 Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyat listesi...


Geri Dön