01 / 05 / 2024

Samsung no frost buzdolabına 1.800 TL indirim! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung no frost buzdolabına 1.800 TL indirim! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

A++ enerji sınıfıyla yüksek seviyede enerji tasarruflu Samsung No Frost buzdolabı, geniş iç hacmi ve 435 litre kapasitesiyle tüm yiyecekleri rahatça depoluyor. 



Buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde indirim PTT AVM’den geldi. Samsung’un 435 litre no frost buzdolabı, tam 1.800 lira indirimle satışa sunuldu.

Kombi tipi çift kapılı ve şık tasarımlı metalik gri renkte buzdolabı, üstün soğutma teknolojileri ile yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde koruyor. Samsung’un en beğenilen modellerinden olan Samsung RL4323RBAS8TR A++ enerji sınıfı no frost buzdolabı, çarpıcı soğutma performansıyla kullanıcı memnuniyetini kazanıyor.

Samsung no frost buzdolabına 1.800 TL indirim! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Akıllı sensör sistemi, LED aydınlatma, dijital inverter kompresör ve çoklu akış teknolojisi gibi özelliklerle donatılmış buzdolabı, güçlü teknik özelliklerinin yanında, şık, estetik tasarımıyla da beğeni topluyor.

AKILLI SENSÖR SİSTEMİ İLE OPTİMUM SOĞUTMA PERFORMANSI

Samsung’un bu modeli, en yeni teknolojik özelliklerle donatılmış, geniş iç hacimli ve şık bir buzdolabı arayanlara hitap ediyor. Soğutma performansını optimum seviyede tutmak için özel olarak tasarlanan Akıllı Sensör Sistemi sayesinde, bu buzdolabında mutfaktaki sıcaklığı ve soğutucunun içindeki nem seviyesini takip eden beş adet sensör bulunuyor.
 


Geri Dön