29 / 04 / 2024

Samsung Smart TV Teknosa'da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Samsung Smart TV Teknosa'da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Samsung 32T5300 Smart TV'ye 550TL indirim geldi. Peki, Samsung Smart TV fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Evindeki TV'yi değiştirmek isteyenler için Teknosa'dan 550 TL'lik indirimli fırsat. Samsung 32T5300 Smart TV 550 TL indirimle  Teknosa'da alıcılarını bekliyor. Samsung 32T5300 televizyonunun akıllı TV özelliğinden yararlanabilmeniz için cihazınızın aktif bir internet bağlantısına dahil edilmesi gerekiyor. Bunun için evinizde kullandığınız internet ağını televizyona tanıtarak pratik bir şekilde bağlantıyı gerçekleştirebilirsiniz. Bu özellikler sayesinde farklı türdeki pek çok içeriği tek kumanda aracılığıyla keşfedebilir, oyun konsolundan uygulamalara kadar pek çok farklı içeriği bu tek uzaktan kumanda ile yönetebilirsiniz.

Samsung Smart TV Teknosa da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Samsung TV ve AirPlay 2 başta olmak üzere ev ekosisteminizde yer alan pek çok akıllı cihaz ile senkronize edebileceğiniz Samsung 32T5300 akıllı televizyonunuz, Apple cihazlarındaki içerikleri dahi daha büyük bir ekranda oynatabilme ve paylaşabilme özelliği sunuyor. iPhone, iPad ve Mac gibi Apple ürünlerine bağlayabileceğiniz cihazınızı elbette tüm Android destekli akıllı cihazlarınızla da entegre edebilirsiniz. Samsung Smart TV kullanımında dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise ekranda oluşabilecek çizikler ve onlardan dolayı meydana gelebilecek ölü pikseller. Özellikle küçük yaşta çocuğu olanların dikkat etmesi gereken bu husus, kaliteli bir TV ekran koruyucusu ile çözümlenebiliyor. 

Peki, Samsung Smart TV fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön