16 / 05 / 2024

Samsung’dan öğrencilerin yüzünü güldürecek kampanya! İşte kampanya koşulları..

Samsung’dan öğrencilerin yüzünü güldürecek kampanya! İşte kampanya koşulları..

Teknoloji devi Samsung web sitesi üzerinden sadece öğrencilere özel bir indirim kampanyası duyurdu. İşte kampanya koşulları..



ÖĞRENCİ İNDİRİM PROGRAMINDAN KAMPANYA KOŞULLARI

  • Samsung markasının öğrenci indirim programından yararlanabilecek kişilerin aktif öğrenciliklerinin devam etmesi, öğrencilerin “edu-k12” ve ya “meb” mail adresiyle shop.samsung.com’a üye olmaları gerekmekte.

  • Öğrenci indirim programına üye olduktan sonra indirimli fiyatlardan yararlanan öğrenciler, kurumsal alım yada üçüncü kişilere satış yapmak için satın alamaz.

  • Samsung’un düzenlemiş olduğu bu kampanyaya sadece belirlenmiş koşulları sahip üye öğrenciler katılımcı olabilmektedir. Bu kampanyadan bir öğrenci yalnızca bir ürün cinsinden sadece bir adet satın alabilir. Yapılan mükerrer başvurular reddedilir.

  • Kapmpanya kapsamında satın alınmış ürünün iade edildiği zaman kullanıcı bu kampanyadan kazanmış olduğu hakkı da iade edecektir. Kampanya http://shop.samsung.com/tr/ adresi üzerinden satın alınan ürün alışverişlerinde geçerlidir.

  • Samsung öğrenci indirim kampanyasına katılım stoklarla sınırlıdır. Bu kampanyada yer alan ürün model ve renkleri stoklarla sınırlıdır. Samsung markası kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

  • Öğrenci indirim programı kampanyasından Samsung çalışanları, toptan alım yapan, tacirler faydalanamaz.

  • İndirim kampanyası başka kampanya ile birleştirilemeyecektir. Samsung markası gereken bildirimleri web sitesi üzerinden duyurur.

  • Samsung kampanyası sırasında verilmiş adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanacak ya da tüketiciden kaynaklanan tüm problemler nedeniyle teslimatın geç, yapılamaması durumundan  kampanya katılımcısı sorumlu olur.

  • Samsung markasının düzenlemiş olduğu öğrenci indirim programından yararlanacak öğrenciler kampanyaya katılarak, bilgilerini Samsung Gizlilik Politikası’ na ve Aydınlatma Metni’ne uygun bir şekilde kaydedilmesi ve ilgili faydaların yerine getirilmesi maksadıyla 3. kişilerle paylaşılması, aktarılması konusunda bilgilendirilmişlerdir.

  • Samsung öğrenci programı kampanyası hakkında merak ettikleriniz ve sorularınız  için 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi'ni arayarak bilgi alabilirsiniz. Samsung’un güncel olarak kampanya koşulları samsung.com/tr web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: http://shop.samsung.com/tr/


Geri Dön