17 / 05 / 2024

Samsung'un sevilen modelinde son nokta!

Samsung'un sevilen modelinde son nokta!

2020 yılında kullanıcılara sunulan Galaxy S10 Lite modeli, ilk kez One UI 5.1 güncellemesini aldı.



Samsung, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Android 13'ü kendi arayüzüne getirerek uyumlu modeller için One UI 5.1 güncellemesini yayınlamaya başladı. Güney Koreli şirket, amiral gemisi ve orta üst segment modellerini yeni sürüme güncellerken nihayet Galaxy S10 Lite modeli için Android güncellemesi olacak One UI 5.1 güncellemesini yayınlama kararı aldı.

Samsung Galaxy S10 Lite, Android 13 tabanlı One UI 5.1 aldı!

2020'de kullanıcılara sunulan Galaxy S10 Lite, Android 13 tabanlı One UI 5.1 güncellemesini aldı. İspanyol modelleri için yayınlanan ilk güncellemenin yapı numarası G770FXXU6HWB4'tür. Bunun dışında yeni sürüm 1.2 GB ve Şubat 2023 güvenlik yaması ile geliyor.

Bu güncelleme gelecekte diğer bölgelerde kullanıma sunulacaktır. Bu arada, bu, akıllı telefonun son büyük Android güncellemesi olacak. Şu anda, her model için yalnızca güvenlik yamaları yayınlandı. Yeni bir versiyonun telefonunuza uygun olup olmadığını kontrol etmek isterseniz Ayarlar uygulamasına giriş yaparak Güncellemeler > İndirilenler yolunu takip edebilirsiniz. Telefonunuza uygunsa indirip kullanabilirsiniz. 


Geri Dön