02 / 05 / 2024

Sancaktepe Ensar Camii Kuran Kursu hizmete açıldı!

Sancaktepe Ensar Camii Kuran Kursu hizmete açıldı!

Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem de katıldı...




Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz  Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Hüseyin Aydoğdu ve İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


Başkan İsmail Erdem, dini hayatın en önemli alanını teşkil eden ibadetlere ve bu ibadetlerin yerine getirilmesinde en önemli mekânlar olan camilere, ülke insanının çok değer verdiğini belirtti. Başkanımız, bilhassa cami alanları içinde vatandaşların yaptırdığı Kuran Kursları’nda, çocuklara dini bilgiler  ve kuran öğretiminin yapılması Müslüman bir ülkede yapılan en doğal gayret olduğunu söyledi. Başkanımız: “ Dinî bilgilerin çocuklarımıza zamanında ve doğru olarak öğretilmesi, geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.


Okunan Kur’an ve yapılan dualarla, Ensar Camii Kuran Kursu açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Başkanımız İsmail Erdem ve beraberindeki heyet kuran kursunu ziyaret ederek burada bulunan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



Sancaktepe Belediyesi


Geri Dön