18 / 05 / 2024

Ensar Camii kuran kursu

Ensar Camii kuran kursu

Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Eyüp Hicret Camii Kuran Kursu’nun temeli atıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilecek olan Hicret Camii Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.

Safranbolu Şadiye Hanım Camii 1 yılda tamamlanacak!

Cemal Caymaz Mahallesi'nde yapımı devam eden Şadiye Hanım Camii ve Abdurrahman Efendi Kuran Kursu'nun 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Sancaktepe Ensar Camii Kuran Kursu hizmete açıldı!

Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.

Bilecik Kayı Boyu Camii yardım bekliyor!

Bilecik’te uzun zaman önce yapımına başlanan Kayı Boyu Camii, hayırseverlerden yardım bekleniyor. Egliman Bozkurt, " Camimizin ikinci katı yatılı kuran kursu olacak. Bizler hayırseverlerin yardımı bekliyoruz” dedi.

Sancaktepe Paşaköy Kuran Kursu ve Camii lojmanı hizmete açıldı!

Sancaktepe İlçe Müftülüğü’nün çalışmaları ve hayırsever işadamlarının desteği ile Paşaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Paşaköy Camii lojmanı ve Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de törene katıldı.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Süleymaniye Camii'nin havadan yeni görüntüleri!

Kanuni Sultan Süleyman adına Mimar Sinan tarafından hayata geçirilen Süleymaniye Camii 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Beyoğlu Ağa Camii restorasyonu 3 ay sonra tamamlanıyor!

İstanbul'un merkezi noktalarından İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Ağa Camii'nin restorasyon çalışmalannda sona gelindi. Demirören Alışveriş Merkezi inşası sırasında zemini çöken cami yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı...

Ortaköy Camii restorasyonu 3 yıldır sürüyor!

Ortaköy Camii’nde süren restorasyon 3 yıldır bitirilemiyor. Nedeni geçmişteki yanlış restorasyon teknikleri. Vakıflar Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Eskiden çimento sıva kullanmışlar, bu yanlıştı. Biz bilimsel metotlarla çalışıyoruz.” diyor.

Tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bütün izleri ortadan kaldırılan Gazi Baba Türbesi ile sadece bir duvarı günümüze ulaşan tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilk günkü ihtişamına yeniden kavuştu.

Fahrettinpaşa Camii'ne hayırseverlerin yardımı bekleniyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde Fahrettinpaşa Camii yapımı için çalışmalara başlayan Tarsus İlçe Müftülüğü ve dernek yöneticileri, caminin bir an önce bitirilmesi için hayırseverlerin yardımlarına ihtiyaç duyduklarını söylediler...

Taksim Cumhuriyet Camii projesi 3. uluslararası ödülünü kazandı!

Taksim Camii Kültür ve Sanat Vakfı tarafından Mimar Ahmet Vefik Alp'a hazırlatılan ‘Taksim Cumhuriyet Camii’ Projesi 3. Uluslararası Ödülünü kazandı. Bazı revizyonlar tamamlanarak Taksim Camii Kültür ve Sanat Vakfı’na sunuldu...

Ensar Camii kuran kursu Haberi

Ensar Camii kuran kursu


Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz  Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Hüseyin Aydoğdu ve İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


Başkan İsmail Erdem, dini hayatın en önemli alanını teşkil eden ibadetlere ve bu ibadetlerin yerine getirilmesinde en önemli mekânlar olan camilere, ülke insanının çok değer verdiğini belirtti. Başkanımız, bilhassa cami alanları içinde vatandaşların yaptırdığı Kuran Kursları’nda, çocuklara dini bilgiler  ve kuran öğretiminin yapılması Müslüman bir ülkede yapılan en doğal gayret olduğunu söyledi. Başkanımız: “ Dinî bilgilerin çocuklarımıza zamanında ve doğru olarak öğretilmesi, geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.


Okunan Kur’an ve yapılan...