27 / 04 / 2024

Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planı!

Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planı!

Firma: ACK Group

Proje: Gate of Anatolia

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe' de inşa edilen ve de konut büyüklüklerinin 65 metrekare ile 164 metrekare arasında farklılık gösterdiği Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planı...



Sancaktepe  Gate of Anatolia  ödeme planı ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılıyor.İçinde; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Sancaktepe Gate Of Anatolia projesinde daire teslimleri 2015 yılınd ayapılacak


Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planı!


Sancaktepe Gate Of Anatolia ödeme planına göre projede banka kredisi imkanından da yararlanabiliyorsunuz, firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyorsunuz.


Sancaktepe Gate Of Anatolia projesinde konut bedelinin yüzde 40'ını ödediğinizde 30 0 faiz imkanından yararlanılabiliyor.


Sancaktepe Gate Of Anatolia projesinde sauna, sosyal tesis, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, parklar, kafe, yüzme havuzları, fitness salonu yer alıyor. 


Toplamda 402 konuttan meydana gelen Sancaktepe Gate Of Anatolia projesinde konut büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor 164 metrekareye kadar yükseliyor.


Sancaktepe Gate Of Anatolia, 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.


Sancaktepe Gate Of Anatolia iletişim!


Telefon: 0216 642 3 225 

Web Adresi: www.gateofanatolia.com


projeye sor



Geri Dön